Huawei Watch GT2e review

O έξυπνος σύντροφος για τη γυμναστική σας

Huawei Watch GT2e review

Έξι μήνες μετά το Watch GT2 η Huawei επιστρέφει με το διάδοχο της συσκευής, Watch GT2e, ένα αθλητικό smartwatch που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εκείνον που θέλει να μετράει το χρόνο και τις επιδόσεις της άσκησής του. Τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά το Huawei Watch GT2e είναι μια σπορτίφ έκδοση του προγόνου του.

Ο αθλητικός προσανατολισμός του νέου ρολογιού προβάλλεται έντονα από το νέο design, το μεγαλύτερο μέγεθος του ρολογιού, τις μεγαλύτερες επιφάνειες των κουμπιών αλλά και το λουράκι, με το υλικό κατασκευής (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη) και τους μεγάλους πόρους στην επιφάνειά του να βάζουν άμεσα τον χρήστη στο κλίμα. Το, διαμέτρου 46,8 χιλιοστών, καντράν του Watch GT2e διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής, 454x454 pixels. Τεχνολογίας AMOLED προσφέρει ευχάριστη φωτεινότητα και αντίθεση χρωμάτων, ώστε οι πληροφορίες που απεικονίζονται να είναι ευδιάκριτες κάτω από οποιεσδήποτε φωτιστικές συνθήκες.

Στην ευχάριστη εμπειρία με το Watch GT2e δεν συμβάλλουν μόνο όσα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αλλά και όσα κρύβει το ρολόι στο εσωτερικό του. Το νέο smartwatch ενσωματώνει τον Kirin 1, τον επεξεργαστή που δημιούργησε η κινεζική εταιρεία αποκλειστικά για wearables, ο οποίος συνοδεύεται από 16ΜΒ ΡΑΜ αλλά και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Ναι, η μνήμη RAM είναι μικρή αλλά αυτό μάλλον οφείλεται σε μια ακόμη παράμετρο. Το ρολόι τρέχει το LiteOS λειτουργικό της Huawei, άρα δεν θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε επιπλέον εφαρμογές, οπότε και οι ανάγκες για επιπλέον μνήμη RAM είναι περιορισμένες. Από την άλλη πλευρά, στα 2 από τα 4GB του αποθηκευτικού χώρου μπορείτε να αποθηκεύσετε αρκετές εκατοντάδες τραγούδια (mp3), συνοδεύοντας την άσκηση και με μουσική, μέσω Bluetooth ακουστικών, που επίσης μπορείτε να συνδέσετε πάνω στο ρολόι.

Το Watch GT2e διαθέτει GPS και GLONASS, προσφέροντας εξαιρετικά ακριβή καταγραφή των διαδρομών σας, ενώ είναι αδιάβροχο και κατάλληλο για κολύμβηση (επιφανειακά όχι κατάδυση). Επιπρόσθετα, οι ενσωματωμένοι αισθητήρες σε συνδυασμό με την τεχνολογία TruSeen 3.5, παρακολουθούν συνεχώς τους παλμούς του χρήστη, με τη συσκευή να μπορεί να σας ειδοποιήσει σε περίπτωση που εντοπίσει ότι οι ρυθμοί σας είναι διαφορετικοί από εκείνους που θα έπρεπε να είναι αν ο οργανισμός λειτουργεί κανονικά.

Όπως ανέφερα και νωρίτερα, το Watch GT2e είναι ένα ρολόι με έντονο αθλητικό χαρακτήρα, μία προσέγγιση που επιβεβαιώνεται και από τις επιλογές καταγραφής ασκήσεων. Έτσι το νέο smartwatch προσφέρει δυνατότητα καταγραφής 100 τρόπων προπόνησης, καλύπτοντας πρακτικά κάθε πιθανή ανάγκη σας. Από τα πιο δημοφιλή, περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο, σε ανοιχτό η κλειστό χώρο μέχρι ασκήσεις πιο προχωρημένες, όπως κωπηλατική, ελλειπτικό ή τρίαθλο, το Huawei Watch GT2e προσφέρει πλήρη καταγραφή δεδομένων και χρήσιμων πληροφοριών για την αθλητή/χρήστη.

Η σύνδεση του Huawei Watch GT2e με το smartphone γίνεται μέσω της εφαρμογής Huawei Health, στην οποία περνούν και οι λεπτομέρειες των ασκήσεων σας. Από την ίδια εφαρμογή μπορείτε να ενημερωθείτε με πληροφορίες που αφορούν τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας, από την άσκηση μέχρι τον ύπνο, αλλά και να καθορίσετε στόχους για τη φυσική σας κατάσταση.  Επιπλέον, μπορείτε να παραμετροποιήσετε και το καντράν του ρολογιού, με ένα από τα εκατοντάδες θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

HUAWEI WATCH GT2e,SMART WATCH,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home