Εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδη για τον Έλληνα που επένδυσε στο Twitter

Ευτυχισμένος δηλώνει μέσω Twitter ο Γιώργος Ζάχαρης

Deasy @ 08.11.2013
Εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδη για τον Έλληνα που επένδυσε στο Twitter

Το όνομά του ίσως δεν λέει πολλά στους περισσότερους. Κάποιοι ίσως διάβασαν πρόσφατα την συνέντευξή του στο protothema.gr πριν από λίγες μέρες. Ο Γιώργος Ζάχαρης, partner στην Charles River Ventures έχει από χθες πολλούς λόγους να χαμογελάει. Ή μάλλον καλύτερα, πολλά εκατομμύρια (σε δολάρια) λόγους να χαμογελάει.

Το 2006, όταν όπως μαρτυράει στη συνέντευξη που έδωσε χθες στο κανάλι του Bloomberg, κάποιοι τον κοίταζαν περίεργα, βλέποντας την απόφασή του να επενδύσει 250.000 δολάρια στο τότε startup microblog. «Δεν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο αλλά το έβρισκα πολύ ωραία ιδέα, παρά το γεγονός ότι αρκετοί δεν έβρισκαν ενδιαφέρουσα την ιδέα μιας υπηρεσίας, όπου ανεβαίνουν απλά status updates» μαρτυράει στο Bloomberg, o κ. Ζάχαρης.

Επτά χρόνια αργότερα από την τότε επένδυσή του, ο Γιώργος Ζάχαρης την βλέπει να αυγατίζει παράγοντας κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας μάλιστα ότι στο Twitter βλέπει περισσότερες προοπτικές από το Facebook. Ο χρόνος θα δείξει αλλά προς το παρόν έχει σταθεί σύμμαχος της διορατικής ματιάς του Έλληνα επενδυτή…  

 

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home