Τα Windows Phone Apps της εβδομάδας

PayPal & Angry Birds Star Wars

Υστερεί ακόμα σε αριθμό εφαρμογών σε σχέση με τα άλλα δύο οικοσυστήματα εφαρμογών για smartphones (Android & iOS) αλλά και στο Windows Phone οικοσύστημα γίνεται δουλειά, προσφέροντας στον χρήστη ένα σχετικά ικανοποιητικό εύρος επιλογών. Για αυτήν την  εβδομάδα προτείνουμε δύο εφαρμογές, μία για τις online συναλλαγές σας και μία για τον ελεύθερο χρόνο σας. Ειδικότερα:

PayPal (Windows 7 & 8)
Για όσους από εσάς κάνετε τις online συναλλαγές σας και μέσα από το Windows Phone κινητό σας, διατίθεται πλέον και η επίσημη εφαρμογή του PayPal. Σε γενικές γραμμές με το συγκεκριμένο app μπορείτε να κάνετε ό,τι και στο PayPal.com. Στέλνετε και δέχεστε χρήματα, διαβάζετε το ιστορικό των συναλλαγών σας, ενώ μπορείτε να καταχωρίσετε μία νέα πιστωτική κάρτα.


Angry Birds Star Wars (win8)
Όταν μια εταιρεία, στην περίπτωσή μας η Rovio, συνδυάζει ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια με μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, το αποτέλεσμα είναι μάλλον εγγυημένο. Εντυπωσιακό ήδη από την start screen, το Angry Birds Star Wars ενθουσιάζει! Οι γνωστοί χαρακτήρες του Angry Birds έχουν αλλάξει και εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά, ώστε να έχουν νέες δυνατότητες όπως φωτόσπαθο, πυροβολισμούς με λέιζερ, ηλεκτροσόκ και πολλά άλλα. Οι πίστες πολλές και όλες έχουν ως σκηνικό το διάστημα. Σήμερα είναι διαθέσιμοι δύο πλανήτες στην paid έκδοση, ενώ στη lite ένας. Επίσης υπάρχει και bonus πλανήτης με δικές του πίστες. Συνολικά αναμένεται να διατεθούν περίπου 80 πίστες.

Κοστίζει 0,99€.

MOBILE APPLICATION,WINDOWS PHONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home