Ford go! Drive: υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στο Λονδίνο

Αποκλειστικά με τη χρήση του smartphone.

Deasy @ 26.05.2015
Ford go! Drive: υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στο Λονδίνο

Στο σύγχρονο αστικό τοπίο οι ανάγκες μετακίνησης αλλάζουν, μεταβάλλοντας ταυτόχρονα και την στρατηγική της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έτσι λοιπόν από αποκλειστικά εταιρείες πώλησης αυτοκινήτων επαναπροσδιορίζουν το ρόλο τους εμπλουτίζοντας τις λύσεις και τα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο αυτό η Ford ξεκινά από σήμερα να προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου στο Λονδίνο αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση ενός smartphone. Πενήντα αυτοκίνητα της εταιρείας, παρκαρισμένα σε parking σε είκοσι διαφορετικές περιοχές περιμένουν 2.000 χρήστες της εφαρμογής go! Drive. Η υπηρεσία απευθύνεται σε εκείνους που ενδεχομένως δεν αντέχουν ή δεν θέλουν να αποκτήσουν δικό τους αυτοκίνητο και θέλουν να το χρησιμοποιούν μόνο σε συγκεκριμένη περίσταση. Κατεβάζοντας την εφαρμογή επιλέγουν το μοντέλο και το parking από το οποίο θα το παραλάβουν (ένα από αυτά τα 20 parking) να κάνουν τη διαδρομή που τους ενδιαφέρει και να το αφήσουν σε ένα από αυτά τα είκοσι σημεία (όχι απαραίτητα στο ίδιο σημείο από το οποίο το παρέλαβε). Η χρέωση για την υπηρεσία ενοικίασης γίνεται ανά λεπτό και σύμφωνα με την Ford κοστίζει περίπου 10 λίρες η ώρα, ενώ τα πρώτα πέντε λεπτά είναι δωρεάν, παρέχοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις που θα του εξασφαλίσουν ασφαλή οδήγηση (θέση οδήγησης, καθρέφτες κ.λπ.).

Στην παρούσα φάση, η λίστα των πενήντα αυτοκινήτων περιλαμβάνει δύο μοντέλα: το Ford Focus Electric και το Ford Fiesta 1.0 EcoBoost, ενώ στις υποχρεώσεις του «ενοικιαστή» δεν περιλαμβάνεται η φόρτιση ή το γέμισμα του ρεζερβουάρ για καθένα από τα δύο μοντέλα.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,ΑΓΓΛΙΑ,ΛΟΝΔΙΝΟ,FORD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home