Η επίσημη αντίδραση της Huawei για την απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης

Deasy @ 14.07.2020
Η επίσημη αντίδραση της Huawei για την απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης

Αναμενόμενα, λίγο μετά την απογοητευτική για τη Huawei απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης για τον αποκλεισμό της κινεζικής εταιρείας από την προμήθεια 5G εξοπλισμού, είχαμε και την επίσημη αντίδρασή της, την οποία υπογράφει ο Edward Brewster, εκπρόσωπος της Huawei UK. Στη δήλωσή του ο κ. Brewster σημειώνει τις αρνητικές συνέπειες αυτής της απόφασης, εστιάζοντας στην καθυστέρηση της ανάπτυξης των δικτύων, άρα και της αγγλικής οικονομίας από την ανάπτυξη λύσεων που βασίζονται σε 5G δίκτυα, όπως επίσης και στην πιθανή επιβάρυνση των καταναλωτών, από την αύξηση του κόστους των δικτύων. Ειδικότερα:

«Αυτή η απογοητευτική απόφαση είναι κακή είδηση για οποιονδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο με κινητό τηλέφωνο. Απειλεί να οδηγήσει τη Βρετανία στην ψηφιακή ‘λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας’, να προκαλέσει αύξηση στους λογαριασμούς και να μεγαλώσει περεταίρω το ψηφιακό χάσμα. Αντί να ‘ανεβούμε επίπεδο’ η κυβέρνηση οπισθοδρομεί και τους παροτρύνουμε να επανεξετάσουν την απόφασή τους. Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι οι νέοι περιορισμοί των ΗΠΑ δεν θα επηρέαζαν την ανθεκτικότητα ή την ασφάλεια των προϊόντων που παρέχουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δυστυχώς, το μέλλον μας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει πολιτικοποιηθεί, ως αποτέλεσμα της εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ και όχι για λόγους ασφάλειας. Τα τελευταία 20 χρόνια, η Huawei έχει επικεντρωθεί στην οικοδόμηση ενός καλύτερα συνδεδεμένου Ηνωμένου Βασιλείου. Ως υπεύθυνη επιχείρηση, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, όπως πάντα κάναμε.

Θα προβούμε σε μια λεπτομερή ανασκόπηση του τι σημαίνει σήμερα η ανακοίνωση για την επιχείρησή μας εδώ και θα συνεργαστούμε με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για να εξηγήσουμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε σε μια καλύτερα συνδεδεμένη Βρετανία».

5G,ΑΓΓΛΙΑ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home