Πρόγραμμα για τα Ευρωπαϊκά Startups από την MasterCard

Deasy @ 04.02.2015
Πρόγραμμα για τα Ευρωπαϊκά Startups από την MasterCard

Τα καινοτόμα startups της Ευρώπης προσκαλεί να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Start Path Europe η MasterCard. Μια πρωτοβουλία που παρέχει σε νέες επιχειρήσεις τη στήριξη και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την αντιμετώπιση των βασικών προκλήσεων της αγοράς και την ανάπτυξή τους.

Το Start Path Europe είναι μια 12μηνη προσπάθεια παροχής εξειδικευμένης στήριξης και λύσεων για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχει η κάθε εταιρεία. Οι συμμετέχουσες startup επιχειρήσεις επωφελούνται από την καθοδήγηση που προσφέρει μία παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων της MasterCard, την επαφή με τους συνεργάτες της MasterCard για την διερεύνηση νέων ευκαιριών και τη δυνατότητα ανάπτυξης των λύσεων που ήδη προσφέρει η MasterCard.

Το Start Path Europe ξεκίνησε το 2014 και την πρώτη τάξη του αποτέλεσαν οι εταιρείες Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin και Storee,. Στη δεύτερη του χρονιά, το Start Path Europe φιλοδοξεί να επιλέξει μέχρι και οκτώ εταιρίες από όλη την Ευρώπη, οι οποίες θα συμμετέχουν στο 12μηνο πρόγραμμά του. Το Start Path είναι ανοιχτό για τις νέες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου. Όλες οι λεπτομέρειες και η online αίτηση είναι διαθέσιμες στο www.f6s.com/mastercardstartpath. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 19 Φεβρουαρίου.

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,MASTERCARD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home