Στους εκτυπωτές για επιχειρήσεις επενδύει η Epson

Στους εκτυπωτές για επιχειρήσεις επενδύει η Epson

Τη θέση της ως σημαντικού προμηθευτή εκτυπωτών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις -και ιδίως στις μικρού και μεσαίου μεγέθους- θέλει να ενισχύσει η Epson στην Ελλάδα. Όπως σημείωσαν τα στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας σε παρουσίαση τους σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, η Epson διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις inkjet εκτυπωτών, τα χαρακτηριστικά των οποίων έχουν βελτιωθεί σημαντικά την τελευταία διετία και προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε σχέση με τους laser εκτυπωτές.

Συγκεκριμένα, με τους εκτυπωτές Ink Tank System που διαθέτουν ενσωματωμένα δοχεία μελάνης, με τους WorkForce Prο για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και με τεχνολογίες αιχμής, η εταιρεία προσφέρει λύσεις για σύγχρονους επιχειρηματικούς οργανισμούς αλλά και μεμονωμένους επαγγελματικούς και οικιακούς χρήστες, ώστε να απολαμβάνουν σημαντική μείωση στο κόστος εκτύπωσης αλλά και καλύτερες ταχύτητες. Σημειωτέον πως τα νέα μοντέλα της Epson είναι μεν πιο ακριβά σε σχέση με εκείνα του ανταγωνισμού, όμως, χάρη στην τεχνολογία Ink Tank System, περιορίζεται σημαντικά η ανάγκη για αλλαγή cartridges ή μελανιών, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος χρήσης να είναι σημαντικά μικρότερο. Πάντως, όπως επισημάνθηκε, τα σημαντικότερα οφέλη είναι για τους χρήστες που πραγματοποιούν σημαντικό όγκο εκτυπώσεων (π.χ. πάνω από 100 σελίδες το μήνα).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Epson εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει σταματήσει ουσιαστικά να δίνει έμφαση σε μοντέλα που απευθύνονται στα χαμηλότερα στρώματα της αγοράς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στην Ελλάδα να μειωθεί το μερίδιο της με βάση τα τεμάχια, αλλά οι πωλήσεις να έχουν παραμείνει σταθερές. Στόχος για το 2014 είναι πάντως η βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια παρά την οικονομική κρίση, οι πωλήσεις έχουν κινηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα, όπως ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση η Μαρία Μάσσιου, διευθύντρια του ελληνικού γραφείου της Epson.

 

Νέα μοντέλα

Ανάμεσα σε πολλά νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε και η αποκάλυψη δύο ολοκαίνουργιων μοντέλων της τεχνολογίας InkTank System, οι εκτυπωτές L1300 και L1800 με ενσωματωμένα δοχεία μελάνης για Α3 εκτύπωση, που προσφέρουν πολύ χαμηλό κόστος και εύκολες εκτυπώσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και φωτογράφους. Επίσης, η Epson έδειξε πολλές δυνατότητες και εφαρμογές των εκτυπωτών, αλλά και τους ήδη αρκετά δημοφιλείς InkTank System εκτυπωτές L355, L550, L800 και το μονόχρωμο M200, καθώς και τους WorkForce Pro 5110 DW και 5620 DW. Πρόκειται για εκτυπωτές που είναι ταχύτεροι από έναν laser στις συνήθεις εργασίες εκτύπωσης, ενώ καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια  και προσφέρουν έως και 50% χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης.

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ,EPSON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home