Νέοι φορητοί φορτιστές από τη Sony

Deasy @ 28.01.2013
Νέοι φορητοί φορτιστές από τη Sony

Νέες λύσεις φορητών φορτιστών παρουσίασε η Sony, που προσφέρουν υψηλή χωρητικότητα, γρήγορη φόρτιση και λεπτό σχεδιασμό από αλουμίνιο για εύκολη μεταφορά. Οι νέοι φορητοί  φορτιστές μπαταρίας USB, CP-F1L και CP-F2L, με μπαταρίες πολυμερών ιόντων – λιθίου προσφέρουν μία αξιόπιστη πηγή εφεδρικής ισχύος σε επείγουσες καταστάσεις, ώστε να παραμένετε συνδεδεμένοι περισσότερο, χωρίς να φορτώνετε με επιπλέον βάρος τις αποσκευές σας.

Με πάχος μόλις 9,4 χιλιοστά και βάρος 125 γραμμάρια, το μοντέλο CP-F1L έχει χωρητικότητα μπαταρίας 3.500mAh, έτσι ώστε οι χρήστες των smartphone να μπορούν να επαναφορτίζουν τα τηλέφωνά τους 1,5 φορά με υψηλή έξοδο 1,5A.

Με έξοδο 2,1A, το μοντέλο CP-F2L προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα 7.000 mAh μέσα σε ένα λεπτό σώμα 12,9 χλστ. με βάρος 198 γρ. και έχει δυνατότητα φόρτισης ενός smartphone μέχρι 3 φορές. Το μοντέλο CP-F2L διαθέτει, επίσης, διπλές θύρες εξόδου ισχύος USB, παρέχοντας στους χρήστες την ευελιξία να φορτίζουν περισσότερες από μία φορητές συσκευές τη φορά.

Όσον αφορά τη δική τους φόρτιση, αυτή μπορεί να γίνει είτε μέσω ενός προσαρμογέα AC, είτε μέσω μίας θύρας USB σε έναν υπολογιστή ή ένα notebook. Χάρη στον παρεχόμενο προσαρμογέα AC, μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα το φορτιστή αλλά και τη φορητή συσκευή. Παρέχεται, επίσης, ένα καλώδιο micro USB 50 εκ. και για τα δυο μοντέλα, για φόρτιση on the go.

Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν προ-φορτισμένη ισχύ περίπου 50% για επείγουσες καταστάσεις, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να φορτίζουν τις κινητές συσκευές τους, από τη στιγμή που τις αγοράζουν.

Οι νέοι φορητοί φορτιστές μπαταρίας USB, CP-F1L και CP-F2L, από τη Sony είναι διαθέσιμοι στην αγορά από Φεβρουάριο του 2013.


* Η μπαταρία πολυμερών ιόντων - λιθίου, που υπάρχει και στους δυο φορτιστές, διατηρεί μέχρι και το 80% της δυνατότητας φόρτισης, που έχει, μετά από ένα χρόνο και μπορεί να επαναφορτιστεί 500 φορές.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home