Ακόμα και .lol καταλήξεις θέλει η Google

Deasy @ 01.06.2012
Ακόμα και .lol καταλήξεις θέλει η Google

Ακόμα και καταλήξεις .lol για διευθύνσεις στο Internet περιλαμβάνει η Google στις αιτήσεις της προς τον Icann, τον αρμόδιο φορέα που θα αποφασίσει στις 13 Ιουνίου για την επέκταση της ονοματοδοσίας στο Internet, πέρα από τις κλασσικές που συναντάμε, όπως π.χ. .com ή .gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, οι αιτήσεις για νέα domains από τη Google είναι περισσότερες από 50 μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το .youtube, που οι άνθρωποι της Google πιστεύουν ότι θα μπορούσε να προσφέρει σε κάθε κανάλι στο YouTube το δικό του όνομα. Ειδικότερα, για το domain .lol οι άνθρωποι της εταιρείας πιστεύουν ότι είναι ενδιαφέρον και με πολλές προοπτικές.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Telegraph στο Icann έχουν κατατεθεί αιτήσεις για περίπου 2.000 νέα domains, όπως .cloud, .press, .music, .bank, ενώ το παράδειγμα της Google για domains που κάνουν χρήση ονομάτων που ανήκουν στην εταιρεία (όπως το YouTube) έχουν ακολουθήσει και άλλες επιχειρήσεις.

Σ' αυτή τη διαδικασία επέκτασης δεν υπάρχουν μόνο οι υπέρμαχοι αλλά και αρκετοί που στρέφονται εναντίον, αναφέροντας ότι οι νέες καταλήξεις μπορεί να οδηγήσουν στην αύξηση των ευκαιριών στους κυβερνο-εγκληματίες αλλά και σε σύγχιση τους χρήστες.

WEB,INTERNET,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home