To Νοέμβριο τα Windows Phone 7

8 Nοεμβρίου ΗΠΑ, πριν τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα.

Deasy @ 11.10.2010
To Νοέμβριο τα Windows Phone 7

Το νέο λειτουργικό και την αντίστοιχη σειρά κινητών τηλεφώνων που θα βασίζονται πάνω σ’ αυτό παρουσίασε η Microsoft πριν από λίγο. Τα Windows Phone 7, που είχαν ανακοινωθεί ήδη από τον προηγούμενο Φεβρουάριο, μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία αφού το Νοέμβριο ξεκινάει το λανσάρισμά τους στις ΗΠΑ. Βασικός πάροχος με τον οποίο ξεκινάει η Microsoft είναι η AT&T, η οποία το Νοέμβριο θα προσφέρει τρεις συσκευές, ξεκινώντας από τις 8 του μήνα. Τα νέα αυτά κινητά τηλέφωνα είναι το LG Quantum, το HTC Surround και το Samsung Focus.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft, Steve Ballmer, το portfolio των συσκευών που είναι ήδη έτοιμο περιλαμβάνει 9 συνολικά, ενώ εκτός από τις τρεις παραπάνω εταιρείες (LG, Samsung και HTC) έγινε αναφορά και στη Dell.

Όπως ανέφερε ο κ. Ballmer, με τα Windows Phone 7, η Microsoft παρουσιάζει ένα μοντέρνο -στο design και τις αρχές του- τηλέφωνο, ένα τηλέφωνο που εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο οι κανονικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν, ενώ σχετικά με την υποδοχή τους από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, ο ίδιος πρόσθεσε συνεργασίες με 60 εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πότε θα δούμε τις συσκευές στην Ελλάδα; Λογικά πριν τα Χριστούγεννα θα έχει ξεκινήσει το λανσάρισμά της τουλάχιστον μία συσκευή. Βέβαια, ερωτηματικό αποτελεί η υποστήριξη των ελληνικών, αφού δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πότε θα προσφέρεται αυτή η δυνατότητα.  

WINDOWS PHONE,MICROSOFT,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home