Στην οθόνη μπροστά

Deasy @ 18.09.2014
Στην οθόνη μπροστά

Είναι πολλές φορές που δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα προκειμένου να δεις τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω σου. Απλώς ανοίγεις το Facebook ή το twitter σου και χαζεύεις την οθόνη. Είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο πως ό,τι σημαντικό συμβαίνει θα βρει τον τρόπο να περάσει μπροστά από τα μάτια σου.

Τι είχε η εβδομάδα που σιγά σιγά μας αφήνει ενόψει ενός όπως όλα δείχνουν ευχάριστου και ηλιόλουστου Σαββατοκύριακου;

Αφήνουμε λίγο στην άκρη την Αμφιπολιάδα που για κάποιο λόγο είμαστε βέβαιοι πως θα μας απασχολήσει σχετικά σύντομα.

Είχαμε τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού για το Champions League και η νίκη της πειραϊκής ομάδας εορτάστηκε δεόντως από τους φίλους της, άσπονδους και μη, που όπως μας λέει το μηχανάκι του Monitor από το sidebar.gr  έφτασε να ξεπεράσει αθροιστικά τις 22.000 αναφορές, την Τρίτη και την Τετάρτη. Καλό το ποδοσφαιρικό ποδαρικό.

Πάμε σε άλλα θέματα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πετάχτηκε μέχρι το Βατικανό και είδε τον Πάπα. Μας δυσκολεύει λίγο η αναζήτηση καθώς, μεταξύ άλλων, δεν υπήρξαν ξεκάθαρα hashtags που να ασχολούνται με το θέμα. Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν έπιασε τρελές επιδόσεις από πλευράς απήχησης στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς έχουμε να κάνουμε με γύρω στις 5.000 αναφορές με το ζόρι.

Τέλος, η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του από τα γνωστά "παληκάρια" με τις αρχαιοελληνικές γραμματοσειρές, κάμποσα από τα οποία εσχάτως φιλοξενούνται στον Κορυδαλλό. Διαδικτυακώς πολλοί έδειξαν πως δεν τον ξέχασαν και πως δεν ξεχνούν. Το πρόσφατο εκλογικό  αποτέλεσμα βέβαια δείχνει μια αμνησία μαζί με άλλα εξίσου ανησυχητικά και πάρα πολύ σκοτεινά πράγματα. Αν σας ενδιαφέρουν οι αριθμοί 12.000 ήταν οι σχετικές αναφορές.

SIDEBAR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home