Στο HUAWEI MateBook 14s τα καινοτόμα χαρακτηριστικά συναντούν τις πανίσχυρες επιδόσεις

Advertorial @ 30.11.2021
Στο HUAWEI MateBook 14s τα καινοτόμα χαρακτηριστικά συναντούν τις πανίσχυρες επιδόσεις

Δίχως αμφιβολία η αγορά ενός λάπτοπ απαιτεί αναλυτική έρευνα για όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες κάθε μοντέλου. Από τη μια υπάρχουν οι tech-maniacs,  οι οποίοι αφιερώνουν πολλές ώρες στη σύγκριση συσκευών για να βρουν εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις αυξημένες ανάγκες και προσδοκίες τους κι από την άλλη όσοι έχουν λιγότερες «απαιτήσεις» και θέλουν ένα λάπτοπ για βασική εργασία και ψυχαγωγία.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεστε ένα λάπτοπ με ισχυρές επιδόσεις, γρήγορη πλοήγηση και τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά. Ένα τέτοιο είναι και HUAWEI MateBook 14s. H νέα προσθήκη στην οικογένεια των MateBooks διαθέτει ως κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή παραγωγικότητα σε συνδυασμό με την κομψή σχεδίαση, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις ισχυρές επιδόσεις, προσφέροντας ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εμπειρίας.


Εξαιρετικές επιδόσεις, μέγιστη διάρκεια μπαταρίας

Πιο αναλυτικά, το HUAWEI MateBook 14s μπορεί να επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στον νέο επεξεργαστή Intel\u00ae Core 11 11ης γενιάς, ο οποίος σας επιτρέπει να εκτελείτε πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει ενσωματωμένα γραφικά Intel\u00ae Iris\u00ae X για ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια σε οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη.

Η ανθεκτική μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 60Wh, διαθέτει μεγάλη διάρκεια, πράγμα που σημαίνει πως στην κυριολεξία θα ξεχνάτε να το φορτίσετε! Συνδυαστικά με το φορτιστή 90W, 15 λεπτά φόρτισης αρκούν για να παραμείνει ενεργό το λάπτοπ έως και 3 ώρες. Το μικρό του μέγεθος του επιτρέπει να μεταφέρεται εύκολα, ενώ είναι συμβατός και με άλλα HUAWEI smartphones και tablets. Δίνετε δηλαδή τέλος στην ταλαιπωρία με τα πολλά καλώδια, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κοινό φορτιστή για όλες τις συσκευές που έχετε στη διάθεσή σας.

 

Ήχος από άλλη διάσταση

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το MateBook 14s να ξεχωρίζει, είναι ο ήχος. Ο πεντακάθαρος ήχος. Το σύστημα HUAWEI SOUND εμφανίζεται για πρώτη σε αυτή στο νέο λάπτοπ της εταιρείας, απογειώνοντας την εμπειρία ακρόασης. Διαθέτει ηχητικό σύστημα τεσσάρων ηχείων, που αποτελείται από δύο tweeters και δύο woofer, τα οποία παράγουν ισχυρά μπάσα αλλά και υψηλής ποιότητας πρίμα. Επιπρόσθετα, οι αλγόριθμοι αναπαραγωγής της HUAWEI, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο και στις δύο πλευρές του λάπτοπ.

Στην εποχή της τηλεργασίας είναι απαραίτητο να είμαστε εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία. Τα μικρόφωνα του MateBook 14s είναι ο ορισμός της καινοτομίας και καθιστούν τη συσκευή ιδανική για κάθε τηλεδιάσκεψη. Μέσω ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης το noise cancellation ρυθμίζεται αυτόματα, ώστε να μεταφέρονται καθαροί ήχοι από απόσταση έως και 5 μέτρα. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι η λειτουργία Personal Voice Enhancement, η οποία «εξαφανίζει» κάθε θόρυβο την ώρα που μιλάτε, ώστε να ακούγεται μόνο η φωνή σας!

 

Μια συσκευή για κάθε στιγμή και κάθε περίσταση

Το προηγμένο πληκτρολόγιο της συσκευής μετατρέπει την πληκτρολόγηση ακόμα και μεγάλων κειμένων και εργασιών σε μια ευχάριστη διαδικασία. Με απόσταση μόλις 1,5 χιλιοστό μεταξύ των γραμμάτων, αλλά και λόγω του σχεδιασμού soft-landing, τα χέρια τελικά παραμένουν ξεκούραστα ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Εξωτερικά, οι έντονες γωνίες συνθέτουν μια μίνιμαλ και κομψή εμφάνιση, αναδεικνύοντας το HUAWEI MateBook 14s ως το πιο μοντέρνο gadget της αγοράς. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας κυριολεκτικά, τοποθετείται άνετα σε οποιοδήποτε backpack και μεταφέρεται εύκολα, ζυγίζοντας μόλις 1,5 κιλό. Όσο για τα χρώματα, διατίθεται σε 3 επιλογές που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα: premium Space Grey, Mystic Silver και Spruce Green.

 

FullView οθόνη ή αλλιώς το σινεμά στο λάπτοπ σου

Όμως ένα σύγχρονο λάπτοπ δεν το θέλουμε μόνο για την εργασία μας. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχαγωγία, αφού θέλουμε να παρακολουθούμε ταινίες και σειρές ή να παίζουμε παιχνίδια με οποιαδήποτε συσκευή έχουμε στα χέρια μας. Η FullView οθόνη του HUAWEI MateBook 14s θα σας αποζημιώσει και σε αυτό το επίπεδο. Μέσω της υψηλής αναλογίας οθόνης- συσκευής μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μεγαλύτερη διάσταση βίντεο και ταινίες, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και καλύτερη εμπειρία gaming. Παράλληλα, κάθε λεπτομέρεια εμφανίζεται σε υψηλή ευκρίνεια και διαύγεια, με τα 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και την ανάλυση 3Κ να προσφέρουν ολοζώντανες κι πλούσιες εικόνες.

Επιπλέον, η συσκευή έχει λάβει τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light και Flicker Free λόγω της προστασίας των ματιών που παρέχει. Αυτό σημαίνει αφενός μειωμένη κούραση των ματιών κι αφετέρου προστασία από διάφορες παθήσεις. Εκτός από αυτό, ο αισθητήρας φωτός που περιλαμβάνει, ρυθμίζει το φως της οθόνης με βάση τον υπάρχοντα φωτισμό στο περιβάλλον όπου βρίσκεστε.

Ένας ιδανικός συνδυασμός για την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία είναι η συνδεσιμότητα μεταξύ του νέου HUAWEI MateBook 14s με όλα τα νέα smartphones, tablets αλλά και αξεσουάρ της εταιρείας όπως για παράδειγμα το νέο smartphone HUAWEI nova 9. Οι δύο συσκευές, καθώς διαθέτουν τα πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε συνδέσεις μέσω καλωδίων ή άλλων εξαρτημάτων. Με λίγα λόγια, το HUAWEI MateBook 14s είναι ένα λάπτοπ που απευθύνεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τις απαιτήσεις του σε όλα τα επίπεδα. Συνδέεται με ένα μόλις κλικ με το HUAWEI smartphone σας, δίνοντας - εύκολα κι απλά- νέο νόημα στο multitasking, εξυπηρετεί άψογα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες ενώ συνδέοντας οποιοδήποτε εξωτερικό ηχείο μπορείτε να δημιουργήσετε ήχο κινηματογραφικών διαστάσεων για μια ακόμα πιο απολαυστική τεχνολογική εμπειρία !

Το HUAWEI Matebook 14s κυκλοφορεί ήδη μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, σε διάφορες εκδόσεις επεξεργαστή, μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

HUAWEI MATEBOOK 14S,LAPTOP,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home