Στα καταστήματα το Huawei MateBook D16 2024

Στα καταστήματα το Huawei MateBook D16 2024

Μια ακόμα επιλογή, με μεγάλη οθόνη 16 ιντσών, προσφέρει η Huawei στον Έλληνα καταναλωτή, με την κυκλοφορία του Huawei MateBook D16 2024. Το νέο laptop είναι ακόμα πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του και πιο ισχυρό χάρη στον επεξεργαστή υψηλής απόδοσης Intel Core i9 13ης γενιάς ή i5 12ης γενιάς,  με τεχνολογία Dual Shark Fin Fan, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει έως 70 Wh.

Ευέλικτο, με βάρος μόλις 1,68 κιλά και πάχος μόλις 17 χιλιοστά, το Huawei MateBook D16 2024 αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για όποιον θέλει να συνδυάσει υψηλές επιδόσεις με εντυπωσιακή φορητότητα και πρακτικότητα. Διαθέτει οθόνη fullview 16 ιντσών για καθηλωτική θέαση, με αναλογία οθόνης προς σώμα έως και 90%, ενώ ο μεντεσές 180 μοιρών, δίνει στο φορητό υπολογιστή τη δυνατότητα να ξεδιπλώνεται πλήρως και ομαλά πάνω στο τραπέζι, κάτι που θα μπορούσε να είναι ευνοϊκό για συνεργατικές συνεδρίες στη δουλειά ή στο σχολείο.

H κορυφαία πρόταση με τον επεξεργαστή Intel Core i9 13ης γενιάς, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να χειρίζονται εύκολα πολλαπλές και βαριές εργασίες, όπως προγραμματισμό, εικονογράφηση και επεξεργασία βίντεο. Μάλιστα, ο επεξεργαστής Intel Core i9 13ης γενιάς μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με τη λειτουργία Performance Mode και το Super Turbo.

Επιπλέον, το Huawei MateBook D16 2024 φέρνει την τεχνολογία Dual Shark Fin Fan για βελτιστοποίηση της απόδοσης ενώ η τεχνολογία ψύξης twin-blade ρυθμίζει τη διάχυση θερμότητας γύρω από το φορητό υπολογιστή, βελτιώνοντας την απόδοση και αποτρέποντας τα ατυχήματα, ειδικά όταν εργάζεστε σε ένα αρχείο μεγάλου μεγέθους.

Η παραγωγικότητα εξαρτάται πάντα από την απόδοση της μπαταρίας ενός φορητού υπολογιστή. Η νέα πρόταση κάνει ένα βήμα μπροστά στην αποδοτικότητα, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 70 Wh – μια αναβάθμιση από τη μέγιστη χωρητικότητα μπαταρίας 60 Wh της προηγούμενης έκδοσής του. Με την αναβάθμιση αυτή, οι χρήστες που εργάζονται εν κινήσει δεν θα χρειαστεί να ανησυχούν πια για τη ζωή της μπαταρίας.

Το Huawei MateBook D16 2024 έρχεται με πιο εύχρηστο πληκτρολόγιο που διαθέτει διαδρομή πλήκτρου 1,5 mm και σχεδίαση soft-landing, ένα ασυνήθιστο επίτευγμα για έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή. Το νέο ατομικό αριθμητικό πληκτρολόγιο επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με γραφήματα, δεδομένα και έγγραφα πιο αποτελεσματικά, ενώ τα φυσικά πλήκτρα συντόμευσης επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά για υψηλότερη παραγωγικότητα.

Το MateBook D16 2024 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής στον κόσμο που πέτυχε την πιστοποίηση ικανότητας σήματος Wi-Fi SGS 5 αστέρων, μετά  από πολυάριθμες δοκιμές, με εξαιρετικά αποτελέσματα, προσφέροντας επαγγελματική εγγύηση για την ομαλή διαδικτυακή εμπειρία των χρηστών.

Ο φορητός υπολογιστής έρχεται με Huawei Metaline για περαιτέρω διασφάλιση της ισχύος συνδεσιμότητας, δημιουργώντας σύνδεση εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων έως και 270 μέτρα, γεγονός που μειώνει σημαντικά τη λήψη ψευδών σημάτων και δημιουργεί πιο σταθερές συνδέσεις.

Ένα πρότυπο στα πρόσφατα προϊόντα της Huawei, το Super Device παρέχει έναν πιο γρήγορο και χωρίς προβλήματα τρόπο αντιστοίχισης του φορητού υπολογιστή σας με άλλες συσκευές. Με το Super Device, μπορείτε να μετατρέψετε το Huawei smartphone σας - όπως το Huawei P60 Pro -  σε εξωτερικό σύστημα αποθήκευσης, το tablet Huawei σε επιπλέον χώρο οθόνης και να επεκτείνετε την ηχητική σας εμπειρία συνδέοντας τον υπολογιστή σας με τα Huawei ακουστικά σας, όπως τα νέα Huawei FreeBuds Pro 3. 

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε τηλεργασία θα μπορούν, επίσης, να απολαμβάνουν έξυπνα εργαλεία τηλεδιάσκεψης, όπως το AI background, το FollowCam και το Sight Correction. Οι χρήστες μπορούν επομένως να δημιουργήσουν έναν χώρο συσκέψεων με λειτουργίες, όπως οι AI Sound και AI Camera που προσθέτουν χαρακτηριστικά προστασίας απορρήτου και ακύρωση θορύβου για να παρέχουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον τηλεδιάσκεψης, κάνοντας τις διαδικτυακές συσκέψεις να πραγματοποιούνται ομαλά χωρίς περισπασμούς.

Για να διατηρήσετε περαιτέρω τη σύσκεψή σας χωρίς περισπασμούς και να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ατμόσφαιρα, η λειτουργία Personal Voice Enhancement με τεχνητή νοημοσύνη σάς βοηθά να εστιάσετε στο ηχείο για να βελτιώσετε τη φωνή του ομιλητή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, διατηρώντας χαμηλά τους θορυβώδεις ήχους περιβάλλοντος και τις συσκέψεις ευνοϊκές για τους συμμετέχοντες.

Το λανσάρισμα του Huawei MateBook D16 2024 στην Ελλάδα, έρχεται μετά και την πρόσφατη κυκλοφορία του MateBook D14 2023 ενός ακόμα μοντέλου φορητού υπολογιστή με εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας, με προσιτό κόστος, που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες.

HUAWEI MATEBOOK D16 2024,LAPTOP,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home