Η καλύτερη λίστα χριστουγεννιάτικων δώρων έρχεται από την Huawei

Advertorial @ 22.12.2020
Η καλύτερη λίστα χριστουγεννιάτικων δώρων έρχεται από την Huawei

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές πλησιάζει στο τέλος της. Γιορτές που θα τις μοιραστούμε με λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε. Αυτές τις γιορτές τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους κοντινούς ανθρώπους και εμάς έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία και η Huawei σου προσφέρει την τέλεια λίστα για όλα τα μέλη της οικογένειας, για το/τη σύντροφό σου και τα παιδιά σου. Μία λίστα που περιλαμβάνει χρήσιμα και ξεχωριστά δώρα για κάθε τεχνολογική ανάγκη που μπορεί να έχουν οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι. Smartphones, laptops, tablets και wearables, που θα τα βρεις σε special Χριστουγεννιάτικες προσφορές.

Τι λες να τα δούμε ένα-ένα;


Για εκείνον και για εκείνη

Μην τον ακούς που σου λέει ότι δεν χρειάζεται τίποτα. Σε όλους τους άνδρες αρέσουν τα gadgets. Λάθος, όχι μόνο τους αρέσουν, τα λατρεύουν (άντρες είμαστε, κάτι παραπάνω ξέρουμε), πόσο μάλλον αν τα ανακαλύψουν στη Χριστουγεννιάτικη συσκευασία τους με την κατακόκκινη κορδέλα, κάτω από το δέντρο. Δεν χρειάζεται παρά πέντε λεπτά για να διαλέξεις ποιο θα είναι το τέλειο δώρο. Σκέψου για λίγο τις ανάγκες του, τα χόμπι, τις συνήθειές του και “κύκλωσε” ένα από τα παρακάτω Huawei προϊόντα, που θα τον ενθουσιάσουν: 

Matebook X Pro: ο ultra φορητός υπολογιστής της Huawei είναι το ιδανικό εργαλείο για τον σύγχρονο επαγγελματία. Η οθόνη αφής Ultra FullView 13,9 ιντσών, ο πανίσχυρος επεξεργαστής, η πλούσια RAM των 16GB αλλά και η κάρτα γραφικών της Nvidia θα τον βοηθήσουν να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα.

Matebook D14 και Matebook 13: οι δύο value for money προτάσεις της Huawei συνδυάζουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design και πλούσιες επιδόσεις, διευκολύνοντας με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητα. Τα σχεδόν ανύπαρκτα bezel προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία θέασης, ενώ η λειτουργία HUAWEI Share OneHop, προσφέρουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα ενιαίο περιβάλλον και τις δύο συσκευές.

MatePad Pro: ο gamer, ο λάτρης του σινεμά και της τηλεόρασης, ο «καλλιτέχνης», θα βρουν σε αυτό το υβριδικό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα τη λύση που έψαχναν. Ένα ισχυρό gadget, που έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη: από το διάβασμα και το παιχνίδι έως τη χρήση του για επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater.

Watch GT2 Pro: ο ιδανικός σύντροφος προπόνησης για εκείνον που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση. Το όμορφο design και οι προηγμένες fitness λειτουργίες του νέου smart watch θα ενθουσιάσουν εκείνον που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι προσφέρει περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS, αδιαβροχοποίηση σε πίεση έως και 5ΑΤΜ και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

Όχι σίγουρα δεν θα ακούσεις από τα χείλη της. Θες όμως να την ενθουσιάσεις πραγματικά με μία συσκευή τεχνολογικής υπεροχής και εξαιρετικής αισθητικής; Σίγουρα ναι! Ειδικά για εκείνη, όλες αυτές τις μέρες οι παρακάτω συσκευές της Huawei διατίθενται σε ειδικές Χριστουγεννιάτικες τιμές:

Watch Fit: για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική, φροντίζει το σώμα της και εκτιμά την κομψότητα και το μοντέρνο design, το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που δεν θα βγάζει ποτέ από τον καρπό της! Με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations, είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου. 

GT2 Female Gold & GT2 Female White: για τη γυναίκα που αγαπά τα σπορ και λατρεύει το κλασικό, αυτά τα δύο απαράμιλλης αισθητικής smartwatches -γυναικείες εκδοχές του πολυσυζητημένου Huawei Watch GT2- διαθέτουν έξυπνα features και δεκάδες προγράμματα προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα  χαρίζουν μοναδικό στυλ και «αέρα» σε κάθε γυναίκα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους.  

P40 Lite & P40 Lite E: για τη γυναίκα που λατρεύει τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media, η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei από την κορυφαία σειρά P40 θα απογειώσει τις φωτογραφικές της λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

 

Δώρα για τα παιδιά

Και έφτασε η ώρα για τον πιο «δύσκολο» πελάτη, εκείνον που περιμένει τα Χριστούγεννα με πολύ μεγάλη ανυπομονησία, με το παιδί που περιμένει σίγουρο το δικό του δώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι καλύτερο από ένα δώρο τεχνολογίας, με την υπογραφή της Huawei, ειδικά τώρα που τα παιδιά έχουν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες σε τεχνολογικό εξοπλισμό;

MatePad: με μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, το MatePad είναι μια άκρως ευέλικτη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση! Ζυγίζει μόλις 490γρ. και λειτουργεί «έξυπνα» έτσι ώστε, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, να εξοικονομεί ενέργεια και διάρκεια μπαταρίας. 

MatePad T10s: άλλο ένα premium tablet από τη Huawei, ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia, με σύστημα ήχου Herman Cardon, και ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για μέγιστη προστασία ματιών.   

MatePad T5 και MatePad T3: με τη σφραγίδα ποιότητας της Huawei, ακόμα δύο μοντέλα που ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία των tablets και εγγυώνται ασφαλή χρήση από όλη την οικογένεια -οι μικροί σας φίλοι θα τα λατρέψουν!

Y6P & Y5P: εξαιρετική πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά τα budget smartphones της Huawei καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται γρήγορα στο multi-tasking και είναι ιδανικές συσκευές για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming!  

 

Δώρα για όλους

Όχι δεν τελειώσαμε, οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei έχουν μερικές ακόμα εκπλήξεις. Μερικά από τα best sellers της εταιρείας, που χάρη στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους αγαπήθηκαν από τους καταναλωτές και αναμένεται να κάνουν συναρπαστική την καθημερινότητα σε όποιον και αν τα χαρίσετε.

P40 Pro: η ναυαρχίδα της σειράς P40, το καλύτερο smartphone στη φωτογραφία για το 2020, με τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά, τις υψηλές επιδόσεις και την μεγάλη αυτονομία αλλά και την ξεχωριστή της οθόνη και design.

P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S: προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, τα κριτήρια αγοράς αλλά και κάθε πορτοφόλι. Κάθε μία από τις παραπάνω συσκευές ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε χρήστη, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Εσύ απλά επέλεξε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου που θέλεις να το προσφέρεις.     

Watch GT2 & Watch GT2e: δύο ξεχωριστά μοντέλα της κορυφαίας σειράς wearables της Huawei για τους φίλους της άθλησης αλλά και για κάθε χρήστη, που διαθέτουν πλήθος χαρακτηριστικών: δείκτες μέτρησης δεκάδων ασκήσεων και προγραμμάτων αλλά και παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και υγείας με βασικές λειτουργίες ελέγχου του σώματος, όπως η καταγραφή καρδιακών παλμών και η «μελέτη» του ύπνου. 

Οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε προϊόντα Huawei θα διαρκέσουν όλη την εορταστική περίοδο και θα τις βρείτε στο δίκτυο των επίσημο συνεργατών της Huawei: www.teleunicom.com, Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, MediaMarkt, Vodafone, Wind, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home