Τρία 2σε1 must have αξεσουάρ για την εποχή του κορωνοϊού και όχι μόνο

Deasy @ 23.11.2020
Τρία 2σε1 must have αξεσουάρ για την εποχή του κορωνοϊού και όχι μόνο

Εφαρμογές ιχνηλάτησης κρουσμάτων για smartphones, wearables με λειτουργίες μέτρησης του κορεσμού του οξυγόνου, οι ειδικές συνθήκες που ζούμε χρειάζονται και ειδικές λύσεις και ο κλάδος της τεχνολογίας έχει έρθει να τις προσφέρει.

Όμως δεν είναι μόνο οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών που πρωτοστατούν στην δημιουργία τέτοιου είδους λύσεων. Εξίσου αποτελεσματικές λύσεις έρχονται και από τον κλάδο των αξεσουάρ, με τις εταιρείες που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο πεδίο να προσφέρουν τα δικά τους προϊόντα, που απευθύνονται στις ιδιαίτερες καταστάσεις της εποχής μας.

Μία τέτοια πρόταση είναι ο 2 σε 1 UVC Αποστειρωτής Συσκευών & Pad Ασύρματης Φόρτισης της iWalk. Όπως ίσως θα γνωρίζετε το κινητό μας αποτελεί μια μεγάλη εστία μικροβίων και λαμβάνοντας υπόψη ότι το αγγίζουμε κατά μέσο όρο περισσότερες από 2600 φορές την ημέρα (σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα), μπορεί να αποτελέσει και μια εστία μόλυνσης. Το νέο αξεσουάρ της iWalk απαντάει ακριβώς πάνω σε αυτήν την ανάγκη, παρέχοντας τη δυνατότητα της αποστείρωσης του κινητού μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εξολοθρεύει μικρόβια, ιούς και βακτήρια σε ποσοστό 99,99% από το smartphone αλλά και άλλες συσκευές, τις οποίες δεν μπορείτε να καθαρίσετε με ιό. Πρακτικά είναι συμβατό με πλήθος smartphones (iOS και Android) αλλά και συσκευές, οι διαστάσεις των οποίων δεν υπερβαίνουν σε διαστάσεις τα 10 x 15 εκατοστά, όση δηλαδή είναι η χωρητικότητά του.

Ο αποστειρωτής προσφέρει δύο ταχύτητες λειτουργίας απολύμανσης, 5 και 10 λεπτών, ενώ αν θέλετε να δώσετε και μια νότα επιπλέον φρεσκάδας στη συσκευή μπορείτε να ρίξετε δύο σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα στην ειδική υποδοχή πριν ξεκινήσει η λειτουργία του.

Ο 2 σε 1 χαρακτήρας του μοναδικού για την ελληνική αγορά αξεσουάρ της iWalk ολοκληρώνεται από το Pad ασύρματης φόρτισης, που καλύπτει το σύνολο της άνω επιφάνειάς του. Ο ασύρματος φορτιστής είναι συμβατός με όλα τα smartphones που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη λειτουργία. Απλά τα τοποθετείτε στην επιφάνεια (χωρίς καλώδια) και οι συσκευές ανακτούν την ενέργειά τους.

Τον UVC Αποστειρωτή Συσκευών & Pad Ασύρματης Φόρτισης μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά με μία από τις δύο μεμβράνες της Amazing Thing, που σας προτείνουμε. Η πρώτη «Antibacterial Full Glass», συμβατή με πλήθος μοντέλων iPhone (11/11 Pro/11 Pro Max/ X/ XS/ XS Max/ XR/ SE), προστατεύει την οθόνη της συσκευής από πεσίματα (από ύψος έως 1,5 μέτρο) αλλά και από τα μικρόβια κατά 99,9%. Μαζί με τη μεμβράνη στη συσκευασία θα βρείτε πανάκι καθαρισμού οθόνης, αυτοκόλλητα αφαίρεσης σκόνης και υγρό μαντηλάκι καθαρισμού.

Η δεύτερη πρόταση μεμβράνης «Privacy Dust Full Glass» είναι εξίσου ιδιαίτερη, αφού εκτός της προστασίας από τα πεσίματα έρχεται να προσφέρει και προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα, δυνατότητα μάλλον χρήσιμη για την περίοδο που διανύουμε όταν όλη η οικογένεια είναι μονίμως στο σπίτι. Με την τοποθέτησή της μειώνεται πρακτικά η γωνία θέασης της οθόνης με αποτέλεσμα όσοι είναι σε κοντινή σας απόσταση να μην μπορούν να δουν το περιεχόμενό της. Είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα iPhone, από την έκδοση 7 έως και το 11 ή το SE σε όλες τις παραλλαγές τους.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Mobile Technology, που προσφέρει μια πλούσια γκάμα στην κατηγορία των αξεσουάρ.

Για την online αγορά των προϊόντων μπορείτε να επισκεφθείτε το online κατάστημα των Public. Ειδικότερα, θα τα βρείτε διαθέσιμα στα παρακάτω links:

2 σε 1 UVC Αποστειρωτής Συσκευών & Pad Ασύρματης Φόρτισης

Antibacterial Full Glass

Privacy Dust Full Glass

ΑΞΕΣΟΥΑΡ,IWALK,AMAZING THING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home