Ανέβασε την ψυχαγωγία και την παραγωγικότητά σου με δύο νέα αξεσουάρ

Deasy @ 25.11.2020
Ανέβασε την ψυχαγωγία και την παραγωγικότητά σου με δύο νέα αξεσουάρ

Σε μια χρονική περίοδο που το στρες για την προφύλαξη της υγείας ή λόγω των συνθηκών περιορισμού κάτω από τις οποίες ζούμε όλοι «χτυπάει κόκκινο» (δεν το λέμε μόνο εμείς), είναι ακόμα πιο σημαντικό τα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε να διευκολύνουν όσο το δυνατό περισσότερο την καθημερινότητά σας. Να δημιουργούν την αίσθηση (και να το πετυχαίνουν) ότι σας απελευθερώνουν από περιττά βάρη, από περιττές κινήσεις, να ωθούν την παραγωγικότητά σας και γιατί όχι και να σας προσφέρουν στιγμές ψυχαγωγίας.

Δύο τέτοιες προτάσεις θα σας προτείνουμε σήμερα. Το πρώτο είναι το Scorpion AIR Power Bank 12000mAh της iWalk, ένας «ελβετικός σουγιάς» όπως θα μπορούσαμε τον χαρακτηρίσουμε, για την φόρτιση των συσκευών σας.

Τα γνώριμά μας power banks μπορούν κατά κανόνα να φορτίσουν ταυτόχρονα μία ή στην καλύτερη περίπτωση δύο συσκευές. Το iWalk Scorpion AIR Power Bank 12000mAh ανεβάζει τον πήχη, αφού χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μπορείτε ταυτόχρονα «να έχετε στην πρίζα» έως και τρεις συσκευές. Στην πράξη, όλα τα smartphones μιας οικογένειας ή όλες τις συσκευές (smartphones, laptops, tablets κ.α.) ενός χρήστη. Ανεξάρτητα από τη μάρκα τους, Android ή iPhone, από τον τύπο τους, ανεξάρτητα από την υποδοχή φόρτισης που διαθέτουν. Το νέο αξεσουάρ υποστηρίζει τα πάντα. Ακόμα και ασύρματη φόρτιση, αφού η επιφάνειά του είναι ένα pad ασύρματης φόρτισης.

Το iWalk Scorpion AIR Power Bank διαθέτει τρία ενσωματωμένα καλώδια, θύρα lightning και USB-C, η οποία όμως λειτουργεί παράλληλα και ως έξοδος USB-C για γρήγορη φόρτιση και υψηλή απόδοση με απόδοση 18W, ενώ από την άλλη πλευρά η ασύρματη φόρτιση υποστηρίζει απόδοση 5W.

Οι μικρές διαστάσεις και το βάρος του προσφέρουν την ευχέρεια στο χρήστη να το μεταφέρει εύκολα και εκτός σπιτιού, ξενοιάζοντας για τις ενεργειακές ανάγκες ακόμα και μια πολύ επιβαρυμένης ημέρας.

Από την παραγωγικότητα να περάσουμε στην ψυχαγωγία και τις πολύτιμες στιγμές άσκησης, στις οποίες θα μπορούν να σε συντροφεύουν τα νέα ασύρματα ακουστικά iWalk Amour Airbuds HiFi Stereo. Προσφέρουν πλούσιο και βαθύ ήχο χάρη στο true wireless stereo (TWS) chip που διαθέτουν, μεταφέροντας μια πλούσια μουσική εμπειρία είτε κάνετε jogging, ποδήλατο ή οποιοδήποτε άλλο τύπο άσκησης. Ακίνδυνα, αφού η λειτουργία Smart Ambient Sound σε κρατάει σε επαφή με το περιβάλλον. Ταυτόχρονα, προσφέρουν και δύο ιδιαίτερες λειτουργίες: το Share Me, μέσω της οποίας μπορείτε να μοιραστείτε ένα μουσικό κομμάτι ή κάποιο podcast με ένα δεύτερο σετ ακουστικών Amour, αλλά και το Say Hi to Amour, όπου μέσω της φωνητικής εντολής “Hi Amour” ενεργοποιείται ο έξυπνος βοηθός του smartphone, Google Assistant ή Siri, ανάλογα με τη συσκευή που έχετε στην κατοχή σας.

Τα νέα ακουστικά διαθέτουν μεγάλη αυτονομία και υπόσχονται πολλές ώρες συνεχόμενης μουσικής ακρόασης, ενώ αν χρειαστεί να τα επαναφορτίσετε μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους: με το κλασικό USB καλώδιο αλλά και μέσω ασύρματης φόρτισης, που υποστηρίζει η θήκη των ακουστικών.

Τα ακουστικά συνδέονται αυτόματα στη συσκευή σου μόλις τα βγάλεις από τη θήκη,  ενώ χάρη στο δείκτη προστασίας IPX6 είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τόσο το iWalk Scorpion AIR Power Bank 12000mAh όσο και τα ακουστικά iWalk Amour Airbuds HiFi Stereo διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Mobile Technology. Εταιρεία που διαθέτει μια πλούσια γκάμα από αξεσουάρ και gadgets, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Αν ενδιαφέρεστε για άμεση online αγορά, μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Public: 

iWalk Scorpion AIR Power Bank 12000mAh

iWalk Amour Airbuds HiFi Stereo

IWALK,ΑΞΕΣΟΥΑΡ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home