Το YouTube ακύρωσε το 2020!

Deasy @ 17.11.2020
Το YouTube  ακύρωσε το 2020!

Είναι επίσημο, το 2020 δεν θα καταγραφεί στην ιστορία, τουλάχιστον στον βαθμό που αυτό αφορά το YouTube και η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι θα διαμαρτυρηθούν για την πρόθεση της δημοφιλούς πλατφόρμας να σπρώξει τη χρονιά που διανύουμε στη λήθη.

Εδώ και δέκα χρόνια το YouTube πραγματοποιεί ανασκόπηση για κάθε έτος. Έτσι, αν θέλεις μπορείς να βρεις το Rewind 2010, το Rewind 2014, το Rewind 2018 κτλ αλλά όσο και αν ψάξεις (στο μέλλον) δεν θα υπάρξει Rewind 2020.

Το YouTube ανακοίνωσε την απόφασή του με ένα λιτό μήνυμα στο οποίο αναφέρει.

«Από το 2010 κλείνουμε τον χρόνο με το Rewind: Μια ανασκόπηση για τους δημιουργούς τα βίντεο και τις τάσεις με τη μεγαλύτερη απήχηση. Είτε το αγαπάτε είτε θυμάστε μόνο το 2018 το Rewind είχε στόχο να αποτελέσει μια γιορτή για εσάς. Αλλά το 2020 είναι διαφορετικό. Και δεν είναι σωστό να συμπεριφερόμαστε σαν να μην ήταν. Γι’ αυτό δεν θα κάνουμε Rewind φέτος. Ξέρουμε πως πολλά από τα καλά που συνέβησαν το 2020 δημιουργήθηκαν από εσάς. Βρήκατε τρόπο να φτιάξετε τη διάθεση ανθρώπων, να αντέξουν και να γελάσουν. Κάνατε ειλικρινά καλύτερο έναν σκληρό χρόνο. Ευχαριστούμε που κάνετε τη διαφορά»

Αλλά Rewind δεν προβλέπεται και πολλοί από τους δημιουργούς έδειξαν κατανόηση, ενώ άλλοι, που περίμεναν ίσως να γίνουν μέρος της ανασκόπησης του 2020, εκδήλωσαν απογοήτευση.

Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2021...
YOUTUBE,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home