Robert Downey Jr. στο ρόλο του Tony Stark

Robert Downey Jr. στο ρόλο του Tony Stark
Παλαιότερη φωτογραφία από προηγούμενη δημόσια εμφάνιση του Robert Downey Jr.

Επί 11 χρόνια τον έχουμε δει στις κινηματογραφικές ταινίες του σύμπαντος της Marvel να ενσαρκώνει το ρόλο του πολυμήχανου Tony Stark. Μάλλον ήρθε η ώρα να μεταφέρει το ρόλο αυτό και στον πραγματικό κόσμο. Όχι βέβαια φορώντας τη «μαγική στολή» του Iron Man αλλά με ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο που έχει ως στόχο τη μείωση της ρύπανσης στη Γη. Α, αν δεν σας το είπαμε τόση ώρα αναφερόμαστε στον Robert Downey Jr.

Χθες λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο συνέδριο re:MARS (Machine Learning, Automation, Robotics, Space) που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Amazon και πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας. Η ομιλία του Robert Downey Jr. ήταν μια μίξη των παραστάσεών του, από την πραγματική ζωή του, με τον εθισμό του στα ναρκωτικά αλλά και από τον κινηματογράφο, με τον ήρωα με τον οποίο ταυτίστηκε στη μεγάλη οθόνη την τελευταία δεκαετία. Παραστάσεις που τον διαμόρφωσαν ως άνθρωπο και τον ανάγκασαν να εξελιχτεί, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του. «Έπρεπε να αλλάξω πραγματικά, να μεταμορφωθώ από έναν νέο με πολλά προβλήματα σε έναν αξιόπιστο ηθοποιό, σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας συμπαγούς ομάδας, όπως αυτή στους Εκδικητές (Avengers)».

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του και ενώ το κοινό πίστευε ότι παρακολουθούσε ακόμα μία ομιλία που είχε ως στόχο να εμπνεύσει το κοινό που την παρακολουθεί ο Robert Downey Jr. ανακοίνωσε τα νέα του σχέδια, τη νέα πρωτοβουλία στην οποία προχωράει, το Footprint Coalition. Όπως ανέφερε ο ίδιος, το Footrpint Coalition έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει τεχνολογίες όπως η ρομποτική και η τεχνητή νοημοσύνη για να καθαρίσει τη Γη και να αναστρέψει το αποτύπωμα άνθρακα σε χρονικό ορίζοντα μιας δεκαετίας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση βγήκε στον αέρα και το ομώνυμο site, χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες, όπως αναφέρεται θα γίνουν γνωστές σύντομα.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home