Ο κάδος δεν είναι μόνο για σκουπίδια

Deasy @ 16.07.2015
Ο κάδος δεν είναι μόνο για σκουπίδια

Φαίνεται πως στη Νέα Υόρκη οδεύουν προς μια κατάσταση που ό,τι είναι ακίνητο θα χρησιμοποιείται για σύνδεση στο Internet.

Είχαμε γράψει προ καιρού για ένα σχέδιο που προέβλεπε τη μετατροπή των κοινόχρηστων τηλεφώνων σε wi-fi hotspots και τώρα, όπως φαίνεται, έρχεται η σειρά των κάδων σκουπιδιών.

Την ιδέα την είχε μια εταιρεία ονόματι BigBelly (Μεγάλη Κοιλιά;) που έχει τοποθετήσει κάδους σε διάφορα σημεία της πόλης και ήδη έχει πειραματιστεί με αυτούς. Για παράδειγμα, κάποιοι κάδοι συμπιέζουν τα σκουπίδια και ενημερώνουν το προσωπικό πως έχουν γεμίσει (σε αντίθεση με τα σκουπίδια στα τα δικά μας καλάθια που βρίσκουμε συνήθως σε πάρκα και τα οποία έχουν μια τάση να... ψηλώνουν).

Η ιδέα είναι να τοποθετηθούν wi-fi υποδομές στους κάδους που θα προσφέρουν στους περαστικούς αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής ταχύτητες της τάξης των 50 και 75 Mbps.

Οσο για τη χρηματοδότηση του προγράμματος, πέραν ενός ποσού που η εταιρεία μπορεί να αντλήσει από τον Δήμο της Νέας Υόρκης, υπάρχει η πρόταση της τοποθέτησης "έξυπνων" διαφημίσεων στο εξωτερικό των κάδων. Για όλα υπάρχει λύση... Εναλλακτικά, μπορείς να περιμένεις έναν πρωθυπουργό να ανακοινώσει... δωρεάν και... free wifi

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,WiFi,ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home