Φορητοί βιντεοπροβολείς από την Epson

Για γραφεία και αίθουσες διδασκαλίας.

Deasy @ 16.06.2015
Φορητοί βιντεοπροβολείς από την Epson

Μια νέα σειρά μικρών και ελαφρυών βιντεοπροβολέων που μπορούν να μεταφέρονται εύκολα από γραφείο σε γραφείο ή από αίθουσα σε αίθουσα ενός σχολείου παρουσίασε η Espon. Η νέα σειρά περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα (EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH & EB-965H) που συνοδεύονται από μια τσάντα μεταφοράς για να διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η μετακίνηση και η αποθήκευσή τους.

Στα μοντέλα όλης της σειράς έχει ενσωματωθεί η τεχνολογία 3LCD και η εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για απόδοση υψηλής ποιότητας στις εικόνες και ακρίβεια στα χρώματα. Ο λόγος αντίθεσης 10.000:1 παράγει καθαρότερες λεπτομέρειες εικόνας, ενώ οι διαφορετικές εγγενείς αναλύσεις ανάλογα με το μοντέλο συμβάλλουν στην ομαλή ενσωμάτωση των μοντέλων σε διαφορετικούς χώρους.

Η καινούργια σειρά συνοδεύεται από λογισμικό προβολής πολλαπλών υπολογιστών, χάρη στο οποίο μπορείτε να προβάλλετε ταυτόχρονα περιεχόμενο από έως πέντε συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των tablet και των smartphone. Η λειτουργία επόπτη επιτρέπει στον υπεύθυνο της παρουσίασης, είτε αυτός είναι καθηγητής, λέκτορας είτε απλά ομιλητής σε μια συνάντηση, να ελέγχει το προβαλλόμενο περιεχόμενο από τις συσκευές. Η καινούργια λειτουργία σίγασης εικόνας και ήχου επιτρέπει σε αυτόν που παρουσιάζει να κάνει παύση της παρουσίασης. Επίσης, συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας καθώς μειώνει τη φωτεινότητα της λάμπας κατά 70% όταν χρησιμοποιείται. Με την ενεργοποίησή της το κόστος μειώνεται ακόμα περισσότερο, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας του βιντεοπροβολέα.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης τόσο με τις πιο πρόσφατες ψηφιακές συσκευές  όσο και με αναλογικά προϊόντα παλαιού τύπου, με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού. Η σύνδεση έξυπνων συσκευών μπορεί να γίνει ακόμα και μέσω του κωδικού QR του iProjection, όπου μια απλή σάρωση του κωδικού σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την εργασία σας  Για μεγαλύτερη ευελιξία, η σειρά συνοδεύεται επίσης από ενσύρματη σύνδεση LAN και προαιρετική δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi.

PROJECTOR,EPSON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home