Νέα σειρά σκληρών δίσκων SSD από τη Samsung

Deasy @ 25.09.2014
Νέα σειρά σκληρών δίσκων SSD από τη Samsung

Την κυκλοφορία της νέας σειράς σκληρών δίσκών SSD 850 PRO στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Samsung, Οι νέοι δίσκοι διαθέτουν την τεχνολογία V-NAND, που σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία ξεπερνά το όριο πυκνότητας που διέθετε η αρχιτεκτονική NAND, την οποία χρησιμοποιούσαν οι συμβατικές μνήμες flash. Με τον τρόπο αυτό παρέχει υψηλή ταχύτητα, αντοχή και ακόμα καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Ο Samsung 850 PRO SSD προσφέρει μοναδικές ταχύτητες και εξαιρετική αντοχή, σημειώνοντας τις υψηλότερες επιδόσεις μεταξύ των SSD που χρησιμοποιούν το SATA III interface (6Gb/s). Η ταχύτητα ανάγνωσης φθάνει μέχρι και τα 550 MB το δευτερόλεπτο (MB/s), με την ταχύτητα εγγραφής να φθάνει μέχρι και τα 520MB/s. Οι επιδόσεις ανάγνωσης τυχαίων εντολών αγγίζουν μέχρι και τις 100.000 ανά δευτερόλεπτο, και οι εντολές εγγραφής ανέρχονται έως και τις 90.000 ανά δευτερόλεπτο.

Ο δίσκος διαθέτει, επίσης, τη λειτουργία, Dynamic Thermal Guard, που διατηρεί τη θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη λειτουργία, προφυλάσσοντας τυχόν απώλεια δεδομένων λόγω υπερθέρμανσης.

Η σειρά Samsung 850 PRO είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε 128GB, 256GB και 512GB, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει και ο SSD, 1 terabyte (TB).

SSD,ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home