Νέα σειρά εσωτερικών σκληρών δίσκων από την Toshiba

Deasy @ 07.09.2015
Νέα σειρά εσωτερικών σκληρών δίσκων από την Toshiba

Μια νέα σειρά πέντε νέων SATA hard drive (HDD) μοντέλων, σχεδιασμένων για να υποστηρίζουν διαφορετικές εφαρμογές παρουσίασε η Toshiba.

Η σειρά διαθέτει τρεις σκληρούς δίσκους 3,5 ιντσών: το ήσυχο E300 Low-Energy Desktop Hard Drive, σχεδιασμένο για γενική χρήση, το P300 High-Performance Desktop Hard Drive για να δώσει ισχυρή ώθηση στο PC σας και το X300 High-Performance Desktop Hard Drive για χρήστες που χρειάζονται δυνατές εφαρμογές όπως οι γραφίστες και οι PC gamers. Και δύο 2,5 ιντσών hard drives για χρήστες φορητών υπολογιστών: το L200 Mobile Hard Drive και το H200 High-Performance Hybrid Drive, ένα solid state hybrid drive που ταιριάζει με κονσόλες και ικανοποιεί τις ανάγκες των PC gamers.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η νέα οικογένεια προϊόντων εστιάζει στις υψηλές επιδόσεις και την αξιοπιστία, με λειτουργίες όπως η Toshiba Dual-Stage Actuator (DSA) για ακρίβεια στην ανάγνωση και εγγραφή του δίσκου, αισθητήρες RV που απορροφούν τους πιθανούς κραδασμούς, τεχνολογία αθόρυβης λειτουργίας και Native Command Queuing (NCQ) για αποτελεσματική επεξεργασία των εντολών. Τα δεδομένα των χρηστών αξιοποιούνται καλύτερα με το Advanced Format (AF) και αποθηκεύονται σε υψηλότερη πυκνότητα χάρις την τεχνολογία Perpendicular Magnetic Recording (PMR) και την τεχνολογία Tunnel Magneto-Resistive (TMR) Recording, που προσφέρει ενισχυμένη σταθερότητα. Τέλος, η τεχνολογία Ramp Load Technology εγγυάται καλύτερη προστασία του δίσκου όταν μεταφέρεται, ενώ ο αισθητήρας κραδασμών προστατεύει από την απώλεια δεδομένων.

Παρακάτω, μπορείς να δεις τις προδιαγραφές για κάθε μοντέλο

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ,TOSHIBA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home