4 εκατομμύρια iPhones σε 24 ώρες

Deasy @ 15.09.2014
4 εκατομμύρια iPhones σε 24 ώρες

Περισσότερα από 4 εκατομμύρια καινούργια iPhones παράγγειλαν οι φίλοι της Apple κατά τη διάρκεια του πρώτου 24ώρου που άνοιξε η διαδικασία προπαραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Ο συνολικός αριθμός περιλαμβάνει τις προπαραγγελίες που έχουν γίνει και για τα δύο μοντέλα (iPhone 6 και 6 plus) αλλά και για όλες τις εκδόσεις χωρητικότητας στις οποίες θα διατεθούν οι συγκεκριμένες συσκευές, με την ανακοίνωση πάντως της Apple να μην δίνει διευκρινήσεις για την κατανομή των προπαραγγελιών ανά μοντέλο.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο αριθμός τους είναι εντυπωσιακός και αποτελεί για σαφή ένδειξη ότι το κοινό της εταιρείας ανέμενε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναβάθμιση του iPhone με μεγαλύτερες οθόνες. Είναι ενδεικτικό ότι μόλις μερικές ώρες μετά το άνοιγμα τις διαδικασίας προπαραγγελιών εξαντλήθηκε ο αρχικός αριθμός των διαθέσιμων συσκευών του iPhone 6 plus, ενώ το ίδιο συνέβη κάποιες ώρες αργότερα και για το μικρότερο μοντέλο. Από τότε και στο εξής, όσοι παραγγέλνουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple τις νέες συσκευές θα τις προμηθευτούν ένα μήνα αργότερα και όχι στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν και ξεκινάει η διάθεσή τους στο πρώτο κύμα χωρών (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Αγγλία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012, οι προπαραγγελίες του iPhone 5 για τις πρώτες 24 ώρες ήταν 2 εκατομμύρια συσκευές, ενώ πέρυσι, για την αντίστοιχη διαδικασία στο iPhone 5S η Apple δεν ανακοίνωσε νούμερα.

IPHONE 6,IPHONE 6 PLUS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home