Έρχoνται σύντομα τα iPhone 6 και 6 Plus στην Ελλάδα

Υποσχέσεις από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Deasy @ 10.09.2014
Έρχoνται σύντομα τα iPhone 6 και 6 Plus στην Ελλάδα

Με σημερινές τους ανακοινώσεις, Cosmote και Vodafone (μέχρι στιγμής) έκαναν γνωστό ότι πολύ σύντομα αναμένεται η διάθεση του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus στην Ελλάδα, χωρίς όμως να τοποθετούνται με κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως και για την τιμή διάθεσης των δύο συσκευών στις διάφορες εκδόσεις. Όπως έχουμε αναφέρει από χθες στο deasy, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η διάθεση του νέου iPhone αναμένεται να ξεκινήσει μάλλον μέσα στις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, καθώς η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο αμέσως επόμενο κύμα χωρών που θα ακολουθήσουν μετά το αρχικό λανσάρισμα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωση της Cosmote γίνεται αναφορά στη σημασία που έχει το iPhone στην αγορά των smartphones συνολικά. Ειδικότερα, η ανακοίνωση της εταιρείας κάνει λόγο ότι  μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 «οι συνολικές πωλήσεις των iPhone πλησίασαν το 50% των συνολικών πωλήσεων των Smartphones στην κατηγορία τιμής τους, καθώς και το 10% του συνόλου των πωλήσεων Smartphones ανεξαρτήτου τιμής».

Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση της Vodafone αναφέρει ότι πολύ σύντομα θα ανοίξει η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση των συσκευών στο site της εταιρείας, ενώ ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δυνατή η αγορά των πρώτων αξεσουάρ για τα δύο τηλέφωνα.   

IPHONE 6,IPHONE 6 PLUS,ΕΛΛΑΔΑ,VODAFONE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home