Τελειώνει το Google+(;)

Deasy @ 25.04.2014
Τελειώνει το Google+(;)

Καρατομήθηκε ο επικεφαλής του, οι πηγές των αμερικάνικων μέσων κάνουν λόγο για πάνω από 1.000 άτομα που μεταφέρονται στο τμήμα του Android, ποια είναι λοιπόν η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό μας για το μέλλον του Google+; Ότι τελειώνουν οι μέρες του, αν και η ίδια η αμερικάνικη εταιρεία έρχεται να διαψεύσει τις σχετικές φήμες.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Vic Gundotra είναι ο άνθρωπος που έτρεχε το project Google+ από τη σύλληψη της ιδέας του μέχρι και σήμερα (χθες για την ακρίβεια). Χθες λοιπόν ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί από την εταιρεία και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ, η αναδιοργάνωση περιλαμβάνει και τη μεταφορά μιας ομάδας (1.000-1.200) υπαλλήλων, που δούλευαν μέχρι τώρα στο τμήμα του Google+, στο αντίστοιχο τμήμα της πλατφόρμας του Android, ενώ δεν γίνεται κάποια αναφορά για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και το μέλλον τους εκεί ή στην Google συνολικά.

Στις φήμες ότι η αμερικάνικη εταιρεία τελειώνει το Google+ εκπρόσωποί της απάντησαν ότι οι αλλαγές δεν επηρεάζουν τη στρατηγική της εταιρείας για το συγκεκριμένο προϊόν, προσθέτοντας ότι υπάρχει εξαιρετικό ταλέντο στην ομάδα που θα συνεχίσει να χτίζει υπηρεσίες που θα προσφέρουν πολύ καλή εμπειρία στους χρήστες.

Τα σενάρια για το ποιο θα είναι το μέλλον του Google+ είναι πολλά. Ενδεικτικό είναι το σχετικό ρεπορτάζ του αμερικάνικου TechCrunch, το οποίο μάλιστα δίνει και αρκετό παρασκήνιο σχετικά με το πώς οδηγηθήκαν τα πράγματα σ’ αυτό το σημείο.    

GOOGLE PLUS,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home