Εσύ που ήσουν όταν έκλεισε το Google Plus;

Deasy @ 03.04.2019
Εσύ που ήσουν όταν έκλεισε το Google Plus;

Κανένα δάκρυ δεν χύθηκε χθες, Τρίτη 2 Απριλίου, για την τελευταία πράξη του Google+ που έκλεισε και έσπευσε να συναντήσει τα υπόλοιπα έργα της Google που ξεκίνησαν με πολλές υποσχέσεις αλλά δεν κατάφεραν να συγκινήσουν τον κόσμο.

Το Google+ ήταν η τελευταία προσπάθεια της Google να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για να ανταγωνιστεί το Facebook, το Twitter και τα άλλα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα.

Καλές οι προθέσεις, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργήσει κρίσιμη μάζα ούτε και να προσελκύσει άλλους δημιουργούς που θα ήθελαν να φτιάξουν εφαρμογές για την πλατφόρμα του Google+.

Εδώ που τα λέμε μάλλον άργησε να τραβήξει την πρίζα στο Google+ η Google. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου αναφέρει ως ηλικία της πλατφόρμας τα 8 χρόνια και αυτό δεν είναι ρεκόρ.

Σύμφωνα με τη σελίδα Killed by Google που καταχωρεί τις... ευθανασίες των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας, υπήρξαν για παράδειγμα το Fusion Tables για παράδειγμα που έκλεισαν στα 10 χρόνια ή το Reply (που ούτε που το πήραμε χαμπάρι) που έκλεισε σε 8 μήνες ή τα Google Glasses (πόσο μας είχαν ζαλίσει με αυτά όμως) που δεν άντεξαν παρά μόνο δύο χρόνια.

GOOGLE PLUS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home