Θες να δεις από κοντά αγώνες NBA;

Ο ΟΤΕ ΤV σου δίνει την ευκαιρία

Deasy @ 19.02.2014
Θες να δεις από κοντά αγώνες NBA;

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις από κοντά δύο αγώνες του NBA σου δίνει ο ΟΤΕ TV, προσφέροντας μέσω διαγωνισμού ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Νέα Υόρκη, για το ΝΒΑ all-access tour, που διεξάγεται από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2014.

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί  με ένα ακόμη άτομο, θα περάσει 5 πέντε μέρες στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από VIP θέσεις τους αγώνες Brooklyn Nets - Atlanta Hawks (Παρασκευή 11 Απριλίου) και Chicago Bulls - New York Knicks (Κυριακή 13 Απριλίου) στο Madison Square Garden. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ή και να συμμετάσχει στο pre-game shoot around, την «προθέρμανση» δηλαδή των ομάδων πριν κάθε αγώνα.

Το ταξιδιωτικό πακέτο παρέχει επίσης VIP φιλοξενία στη Νέα Υόρκη για το νικητή και την παρέα του, με ξεναγήσεις, ψυχαγωγία και πολλές ακόμη εκπλήξεις για μία αξέχαστη εμπειρία.

Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να στείλουν το μήνυμα ΟΤΕ TV στο 54260 (0,31 ευρώ ανά SMS) προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το πακέτο, έως την Κυριακή 2 Μαρτίου.    

Το ΝΒΑ all-access tour διοργανώνεται κάθε χρόνο από το National Basket Association, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της διοργάνωσης από όλο τον κόσμο να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των αγώνων NBA, αλλά και να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.      

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,NBA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home