500.000 βιβλία στο online βιβλιοπωλείο της Cosmote

Μεγαλώνει το CosmoteBooks

Deasy @ 19.06.2013
500.000 βιβλία στο online βιβλιοπωλείο της Cosmote

Περισσότερα από 500.000 βιβλία, ελληνικά και ξενόγλωσσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, προσφέρει στο κοινό το CosmoteBooks, το online βιβλιοπωλείο από την Cosmote. Ειδικότερα, η γκάμα των βιβλίων του CosmoteBooks περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 55.000 ελληνικά έντυπα βιβλία, 4.350 ελληνικά eBooks αλλά και 450.000 ξενόγλωσσα eBooks, ενώ καθημερινά προστίθενται όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αλλά και νέοι τίτλοι σε βιβλία διαφορετικών κατηγοριών.

Η πρόσβαση στο CosmoteBooks γίνεται τόσο μέσα από το περιβάλλον ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και από ειδικές εφαρμογές για ταμπλέτες και smartphones, οι χρήστες των οποίων μπορούν να αποκτούν ή να κατεβάσουν όποιο βιβλίο επιθυμούν με εύκολο τρόπο. Μάλιστα, ο αναγνώστης των ebooks μπορεί να κρατάει bookmarks και σημειώσεις, να συγχρονίζει το διάβασμά του μεταξύ των συσκευών, αλλά και να συνεχίσει το διάβασμα στη μία συσκευή, ακριβώς στη σελίδα που το διέκοψε στην άλλη συσκευή.

Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα  πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες Cοsmote) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλοήγηση και το «κατέβασμα» των ψηφιακών βιβλίων για τους συνδρομητές Cosmote είναι εντελώς δωρεάν.

COSMOTEBOOKS,ΒΙΒΛΙΑ,ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ,E-COMMERCE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home