Μεγαλύτερη ισχύς και αυτονομία από τη νέα γενιά επεξεργαστών της Intel

Η Intel παρουσίασε την 4η γενιά Intel Core στην Ελλάδα

Deasy @ 14.06.2013
Μεγαλύτερη ισχύς και αυτονομία από τη νέα γενιά επεξεργαστών της Intel

Άμεσα διαθέσιμοι είναι και στους Έλληνες καταναλωτές οι νέοι επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς, προσφέροντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους προηγούμενους επεξεργαστές της εταιρείας.

Τα πλεονεκτήματα αυτά εστιάζονται στην απόδοση, την ασφάλεια, τις επιδόσεις και την αυτονομία, τομέας στον οποίο η βελτίωση είναι (σύμφωνα με την Intel) η μεγαλύτερη που έχει υλοποιηθεί από γενιά–σε–γενιά επεξεργαστών στην ιστορία της εταιρείας. Με τη νέα οικογένεια επεξεργαστών, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν φορητούς με αυτονομία έως και 9 ώρες σε κατάσταση λειτουργίας ή 10 με 13 ημέρες σε κατάσταση standby, με μια μόνο φόρτιση. Με την ισχύ των νέων επεξεργαστών οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να μοιράζονται HD βίντεο περίπου 20 φορές γρηγορότερα σε σχέση με έναν παρόμοιο υπολογιστή τεσσάρων ετών. Παράλληλα, θα μπορούν να έχουν στην καθημερινή υπολογιστική εμπειρία τους περίπου διπλάσια ταχύτητα και ακόμα πιο εντυπωσιακά γραφικά σε λεπτότερες και πιο ελαφριές συσκευές.

Οι επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel Core αναμένεται να ωθήσουν την κυκλοφορία ενός κύματος νέων 2-σε-1 συσκευών, των υβριδικών δηλαδή φορητών υπολογιστών, των οποίων αποσπάται το πληκτρολόγιο, συνδυάζοντας έτσι την απόδοση ενός υπολογιστή με τη φορητότητα ενός  tablet.

Όπως έγινε γνωστό, ήδη καταναλωτικά και επιχειρηματικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε τετραπύρηνες εκδόσεις της 4ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core, είναι άμεσα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά (παρουσιάστηκαν τα παραδείγματα των προσωπικών υπολογιστών της Oktabit και της Quest) , ενώ η διαθεσιμότητα για 2-σε-1 Ultrabook, φορητές συσκευές all-in-one και παραδοσιακά φορητά συστήματα αναμένεται εντός του καλοκαιριού. Νέα φορητά επιχειρηματικά προϊόντα με την 4η γενιά Intel Core vPro θα είναι διαθέσιμα αργότερα εντός του έτους.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ,INTEL CORE 4ης ΓΕΝΙΑΣ,INTEL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home