Απόλυτη ελευθερία κινήσεων μετά μουσικής

Το αδιάβροχο Walkman W273 από τη Sony, σας επιτρέπει να τρέξετε, να κολυμπήσετε, να αθληθείτε χωρίς να χάνετε επαφή με την αγαπημένη σας μουσική.

Deasy @ 27.03.2013

Τώρα πια δεν αντιμετωπίζεις κανένα περιορισμό στο άκουσμα της αγαπημένης σου μουσικής, όποιο τύπο γυμναστικής και αν έχεις επιλέξει. Κολυμπάς; Κανένα πρόβλημα το Walkman NWZ-W273 είναι αδιάβροχο. Τρέχεις ή κάνεις ποδήλατο; Επίσης, κανένα πρόβλημα, το Walkman της Sony δεν έχει καλώδια;

Το Sony Walkman W273 είναι ιδανικό για να αθλείσαι και ταυτόχρονα να μην χάνεις καθόλου την επαφή με τη μουσική. Είναι το πρώτο Walkman, από τη Sony, που αντέχει κάτω από το νερό, μέχρι και σε βάθος 2 μέτρων, ενώ χάρη στον καινοτομικό σχεδιασμό του, απουσιάζουν πλήρως τα καλώδια. Η κεντρική μονάδα με τον αποθηκευτικό χώρο, τα χειριστήρια διαχείρισης των μουσικών αρχείων είναι ενσωματωμένα στα ακουστικά, τα οποία συνδέονται με ένα μικρό καλώδιο που εφαρμόζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Με άλλα λόγια, χάρη σ’ αυτήν την ιδιαίτερη κατασκευή του, δεν έχεις κάποια άλλη μονάδα που θα πρέπει να τη συνδέσεις με το κλασικό καλώδιο των ακουστικών.

Με μνήμη 4GB, υπάρχει αρκετός χώρος για να φορτώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, ενώ χάρη στη συμβατότητα με το iTunes, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε, χωρίς ταλαιπωρία, όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια και τις λίστες αναπαραγωγής σας.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει, είναι η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης τριών λεπτών, με την οποία μπορείτε να απολαύσετε 60 λεπτά χρόνου ακρόασης. To Walkman W273 διατίθεται στην τιμή των 79 ευρώ.

YΓ: τις προσεχείς ημέρες θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας στην πράξη, καθώς ήδη έχουμε προμηθευτεί ένα Sony Walkman W273

MP3,WALKMAN,SONY WALKMAN W273,ΜΟΥΣΙΚΗ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home