Τέλος Απριλίου το Samsung Galaxy S IV

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του deasy.gr τότε θα καταφθάσει στην ελληνική αγορά η κορυφαία συσκευή του κορεατικού κολοσσού

Deasy @ 14.03.2013
Τέλος Απριλίου το Samsung Galaxy S IV

Τέλος Απριλίου θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του deasy.gr, το Samsung Galaxy S IV, το οποίο παρουσιάζεται σε λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη.

Πληροφορίες για την τιμή πώλησης δεν έχουμε ακόμη αλλά ο Φανούρης κάτι θα μάθει, καθώς βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη και περίπου στη 1 π.μ. ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει την «απευθείας» ενημέρωση. Μπορείτε να δείτε τα tweets μας στην πρώτη σελίδα του deasy.gr

Για τη νέα  «ναυαρχίδα» της Samsung έχουν διαρρεύσει ουκ ολίγες πληροφορίες μέχρι τώρα, σε σημείο που κάποιοι να υποστηρίζουν ότι η επίσημη παρουσίαση δεν έχει και πολύ νόημα. Αλλά, πάντα, η από κοντά αίσθηση είναι πολύ διαφορετική. Συνοψίζοντας τα όσα έχουν γραφτεί, το νέο Galaxy S IV θα είναι μία βελτιωμένη έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου. Η οθόνη θα μεγαλώσει λίγο και θα φθάσει στις 4,99 ίντσες, ο επεξεργαστής θα είναι τετραπύρηνος και στα 1,8 GHz και η κάμερα θα έχει ανάλυση 13 megapixel. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι, βέβαιο, πως θα είναι εξαιρετικά , το ερώτημα, όμως, είναι αν η συσκευή θα έχει και άλλες λειτουργίες που θα τη διαφοροποιήσουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οι φήμες μιλάνε για δυνατότητες όπως είναι το SmartEye όπου η αναπαραγωγή video θα σταματά όποτε ο χρήστης δεν κοιτά την οθόνη, αλλά και εκείνη όπου η πλοήγηση σε σελίδες και εφαρμογές θα μπορεί να γίνεται με το κούνημα του χεριού και χωρίς να ακουμπά την οθόνη! Ας περιμένουμε, όμως, μερικές ώρες για να δούμε τελικώς αν το Galaxy S IV είναι μία πραγματικά κορυφαία συσκευή. Γιατί ο ανταγωνισμός έχει ενισχυθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες με μοντέλα όπως το HTC One και το Sony Experia Z.

SAMSUNG GALAXY,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home