Ένα νοερό ταξίδι στο οικοσύστημα της Samsung!

Advertorial @ 27.10.2022
Ένα νοερό ταξίδι στο οικοσύστημα της Samsung!

Το ημερολόγιο έγραφε 5 Σεπτεμβρίου και η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές στην πολύβουη Αθήνα ήταν πλέον πραγματικότητα, δυσάρεστη μεν πραγματικότητα δε. Το πρόγραμμα γνωστό, διαδρομή με αυτοκίνητο γύρω στις 4 ώρες, υπεραρκετές για ανασκόπηση των φετινών διακοπών αλλά και σχέδια. Ως συνήθως σε κάτι τέτοιες σχεδιάζουμε ταξίδια, μελλοντικές αγορές, άλλοτε μικρές κι άλλοτε πιο σημαντικές. Κάτι τέτοιο φυσικά συνέβη και στη δική μου περίπτωση, ιδίως μετά την απογοήτευση από το παλιό μου smartphone στις διακοπές, αφού τα υπέροχα τοπία από την Κρήτη, δεν είναι και τόσο υπέροχα στις αποθηκευμένες μου φωτογραφίες. Ποια θα είναι φυσικά η επόμενη μεγάλη αγορά μου αναλογίστηκα; Smartphone!

Βρήκα ωστόσο την ευκαιρία να κάνω για γενικότερη έρευνα σε προϊόντα tech όπως ασύρματα ακουστικά ή κάποιο smartwatch, γιατί πάντα τα είχα στα μελλοντικά μου σχέδια για να με βοηθήσουν σε κάποια καθημερινά χόμπι όπως το γυμναστήριο.

Μιας και εξ’ αρχής είχα πει πως σε αυτή την αγορά μου θέλω να κάνω την ανατροπή, ξεκίνησα να ψάχνω κάτι ασυνήθιστο και διαφορετικό. Αμέσως, έπεσε στην αντίληψή μου το νέο Samsung Galaxy Z Flip4, το αναδιπλούμενο smartphone με το οποίο εντυπωσιάστηκα αρκετά μπορώ να πω και ξεκίνησα να το ψάχνω λεπτομερώς. 

Με μια μικρή έρευνα πληροφορήθηκα ότι είναι μια συσκευή που χωράει από μία τσέπη μέχρι σε ένα μικρό τσαντάκι. Με βάρος μόλις 187 γρ., μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, ανοιχτό, διπλωμένο ή σε λειτουργία Flex! Αφού διάβασα για τα χαρακτηριστικά του και είδα βιντεάκια για τις εκπληκτικές δυνατότητές του, που πραγματικά κανείς δε μπορεί να φανταστεί, κατέληξα πως μου ταιριάζει απόλυτα για πολλούς λόγους.

Κατ’ αρχάς, το ιδιαίτερο design του και η αναδιπλούμενη μορφή του, αυτομάτως το μετατρέπει σε μια premium συσκευή που ξεχωρίζει! Με λίγα λόγια, έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιώ ένα smartphone.

Ταυτόχρονα, το μέγεθός του είναι εξαιρετικά βολικό και θα με διευκολύνει πάρα πολύ στη λήψη φωτογραφιών, αλλά και πλάνων για τα ταξιδιωτικά video που φτιάχνω για το κανάλι μου στο ΥouΤube. Η 6,7 ιντσών εσωτερική οθόνη με ανάλυση 2640 x 1080 pixels αποτυπώνει με λεπτομέρεια κι έντονα χρώματα κάθε τοπίο. Συνδυαστικά με την FlexCam, οι λήψεις από την μπροστινή κάμερα ανάλυσης 10MP θα γίνουν πιο εύκολες. Με το Galaxy Z Flip4 στην αναδιπλωμένη μορφή του μπορώ να τραβάω εξαιρετικά πλάνα ακόμη κι όταν ταξιδεύω μόνη μου, αφού στέκεται hands-free!

Μάλιστα, αυτό που με εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο είναι η εξωτερική του οθόνη 1,9 ιντσών, από την οποία θα μπορώ γρήγορα να χειρίζομαι βασικές λειτουργίες όπως πχ μια κλήση χωρίς να ανοίξω καν τη συσκευή.

Έπειτα, συνέχισα την έρευνα μου για τα Galaxy wearables, καθώς αναζητούσα προϊόντα που μπορούν να συνδέονται εύκολα μεταξύ τους και να μου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.

Ιδιαίτερα ελκυστικό ακόμη κι από την πρώτη… online ματιά ήταν το νέο Galaxy Watch5.  Ξεκινώντας την έρευνα για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του, γρήγορα αντιλήφθηκα ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για την κατάκτηση των στόχων που έχω θέσει για διατροφή και γυμναστική, ενόψει της νέας σεζόν.  Θα είναι δηλαδή ο καθημερινός μου σύμμαχος στην προπόνηση, αφού θα παρακολουθώ εύκολα τη φυσική μου κατάσταση και πρόοδο μέσα από μια σειρά λειτουργιών. Εκτός από καταγραφή θερμίδων και χρονομέτρηση για πάνω από 90 ασκήσεις, το Galaxy Watch5 «αξιολογεί» τη σύσταση του σώματος (π.χ. ποσοστό λίπους, μυϊκής μάζας και υγρών), ώστε να μπορείς να καταγράφεις σε καθημερινή βάση την εξέλιξή σου.

Μάλιστα, αυτό που μου προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη είναι οι λειτουργίες ευεξίας του smartwatch. Ο προηγμένος αισθητήρα BioActive* που παρέχει μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, μετρήσεις για τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα, ενώ σου επιτρέπει να κάνεις μέχρι και ηλεκτροκαρδιογράφημα**!

Το καλύτερο όλων δε, είναι η άνεση και η συνδεσιμότητα με το Samsung Galaxy Z Flip4. Τόσο στους καθημερινούς ρυθμούς πίεσης της δουλείας όσο και σε δραστηριότητες όπως πχ το τρέξιμο, θα βλέπω όλες τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα και θα απαντάω άμεσα κι εύκολα! Πολύ χρήσιμο να έχεις δύο συσκευές σε μια και το smartwatch να χρησιμεύει σαν τηλεχειριστήριο, αναλογίστηκα, και ξεκίνησα να ψάχνω για τα ασύρματα Galaxy Buds2 Pro..

Kαθώς σκρόλαρα στο site της Samsung, μια αναπάντεχη αλλαγή της μουσικής στο αυτοκίνητο, έκανε την απομόνωση να μοιάζει ονειρική. Αμέσως σκέφτηκα πως θα είναι το βασικό κριτήριο που θα θέσω, μιας και τα γούστα στη μουσική της παρέας δεν συναντιούνται πουθενά!

Με ενθουσιασμό λοιπόν διαβάζω ότι τα Samsung Galaxy Buds2 Pro προσφέρουν μία εκπληκτική εμπειρία ακρόασης. Διαθέτουν αναβαθμισμένη ενεργή ακύρωση θορύβων για ησυχία, ώστε να συγκεντρώνεσαι στη μουσική, την ταινία ή οτιδήποτε παρακολουθείς. Τη στιγμή εκείνη, αυτή η λειτουργία θα με είχε πραγματικά σώσει από τους ήχους μέταλ που συντρόφευσαν το ταξίδι μας!

Συνέχισα τη μελέτη, εστιάζοντας στην υποστήριξη Dolby Atmos, ως φανατική του streaming ταινιών, ειδικά στα πολύωρα ταξίδια, όπου η ώρα δεν περνάει με τίποτα. Με λίγα λόγια, με τα Samsung Galaxy Buds2 Pro δε θα χάνω κανένα ηχητικό εφέ από ό, τι κι αν παρακολουθώ! Αρκετά έκπληκτη και από τα τρία προϊόντα της σειράς, διάβαζα για την συνολική εμπειρία που μπορούν να μου προσφέρουν, αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο. Είχα ήδη δημιουργήσει το σενάριο στο μυαλό μου. Απομόνωση στην προπόνηση με τα Samsung Galaxy Buds2 Pro , μουσική από το Galaxy Z Flip4 και εναλλαγή των τραγουδιών στη στιγμή, μέσα από το Galaxy Watch5. 

Αφού λοιπόν σιγούρεψα πλέον τις αγορές που θα προγραμματίσω άμεσα, ξεκίνησα να αναλύω στους φίλους μου γιατί με έχει ενθουσιάσει η σειρά Galaxy Ζ και με άκουγαν αρκετά έκπληκτοι μπορώ να πω. Σταμάτησε και η… ενοχλητική στα δικά μου αυτιά μουσική και ήμασταν όλοι χαρούμενοι!

 

* Λόγω των περιορισμών της χώρας στην απόκτηση έγκρισης/καταχώρισης ως ιατρική συσκευή, οι αισθητήρες και οι αντίστοιχες λειτουργίες τους ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι για χρήση. Ανατρέξτε στον ιστότοπο https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor για περισσότερες πληροφορίες και τα τελευταία νέα σχετικά με τις χώρες παροχής υπηρεσιών.

** Οι μετρήσεις ΗΚΓ και αρτηριακής πίεσης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από άτομα 22+ ετών. Για ακριβείς μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, απαιτείται βαθμονόμηση ανά 4 εβδομάδες με πιεσόμετρο και περιβραχιόνιο. Απαιτείται smartphone Galaxy με Android 7.0 ή μεταγενέστερο. Οι χρήστες θα πρέπει να μετρούν την πίεσή τους όταν βρίσκονται σε κατάσταση ηρεμίας, όπως θα έκαναν με ένα παραδοσιακό πιεσόμετρο άνω βραχίονα, και να απέχουν από τη μέτρηση όταν ασκούνται, καπνίζουν ή πίνουν. Οι λειτουργίες ΗΚΓ και αρτηριακής πίεσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Λόγω των περιορισμών των χωρών για την απόκτηση έγκρισης/εγγραφής ως ιατρική συσκευή, το ΗΚΓ και η αρτηριακή πίεση λειτουργούν μόνο σε smartwatch και smartphone που έχουν αγοραστεί στις χώρες όπου είναι επί του παρόντος διαθέσιμη η υπηρεσία (ωστόσο, η υπηρεσία ενδέχεται να περιορίζεται όταν οι χρήστες ταξιδεύουν σε χώρες χωρίς υπηρεσία). Ανατρέξτε στον ιστότοπο https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor για περισσότερες πληροφορίες και τα τελευταία νέα σχετικά με τις χώρες παροχής υπηρεσιών.

 

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

SAMSUNG GALAXY,SAMSUNG GALAXY Z FLIP4,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home