Το top 10 των tweets του 2012

Στη δεύτερη θέση των χειρότερων tweets κατέταξε το ΤΙΜΕ το tweet της Βούλας Παπαχρήστου πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το top 10 των tweets του 2012

Τo Top 10 σε 55 κατηγορίες δημοσίευσε το ΤΙΜΕ, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι λίστες με τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα tweets για το 2012. Δυστυχώς, στη λίστα των χειρότερων δέκα tweets για το 2012 και ειδικότερα στη δεύτερη θέση, το ΤΙΜΕ έχει τοποθετήσει το μήνυμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του μήκους, Βούλας Παπαχρήστου, το οποίο τελικά είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί η αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα πρωτεία σ’ αυτήν την κατηγορία πήρε η ατυχής «έμπνευση» μιας εταιρείας ένδυσης στις ΗΠΑ να προβεί σε ένα ιδιαίτερα μακάβριο μήνυμα τη στιγμή του μακελειού στην Ορόρα του Κολοράντο κατά τη μεταμεσονύχτια προβολή ταινίας, το προηγούμενο καλοκαίρι. Με τα νέα τότε να γίνονται ταχύτατα γνωστά, η πόλη Aurora έγινε γρήγορα trending topic στο Twitter. Βλέποντας το φαινόμενο αυτό να εξελίσσεται, ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας ένδυσης στο Twitter έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «#Aurora is trending, clearly about our Kim K inspired #Aurora dress ; )». Πάντως στο ίδιο Top 10, τη θέση 10 καταλαμβάνει η Όπρα Γουίνφρι, ενώ τη θέση 8 η Lady Gaga.

Ας περάσουμε τώρα στη λίστα με τα καλύτερα tweets, όπου –όπως μάλλον ήταν αναμενόμενο- την πρώτη θέση κατέλαβε το δημοφιλέστερο tweet όλων των εποχών, του Μπάρακ Ομπάμα, αμέσως αφότου έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών. Το μήνυμα «four more years» συνοδευόμενο με τη φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους ήταν για το TIME το καλύτερο της χρονιάς που τελειώνει. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο επίσημος λογαριασμός του Μπαράκ Ομπάμα στο Twitter καταλαμβάνει μία ακόμα θέση στην λίστα, και συγκεκριμένα τη θέση 5, με κείμενο: «This seat's taken» και συννημένη φωτογραφία, την καρέκλα του Προεδρικού Γραφείου στον Λευκό Οίκο. Το συγκεκριμένο tweet είχε έρθει ως απάντηση στην εμφάνιση του Κλιντ  Ίστγουντ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός συνομιλούσε με μια άδεια καρέκλα στην οποία υποτίθεται ότι καθόταν ο αμερικανός Πρόεδρος.

TOP 10,TWEETS,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home