Φωνητικά tweets λανσάρει το Twitter

Φωνητικά tweets λανσάρει το Twitter

Με το μήνυμα «το tweet σου, η φωνή σου» το Twitter έκανε γνωστό ότι προχωράει στον εμπλουτισμό του περιεχομένου που μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους οι χρήστες του, εντάσσοντας πλέον και φωνητικά μηνύματα.

Τα φωνητικά μηνύματα είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας σε άλλες πλατφόρμες, όπως το WhatsApp ή το Messenger. Έτσι λοιπόν σύντομα όλοι οι χρήστες του Twitter θα έχουν την ευχέρεια εκτός των 140 χαρακτήρων, των εικόνων, των video και των GIFs, να μοιράζονται και φωνητικά tweets διάρκειας έως και 140 δευτερολέπτων.

Η προσθήκη σίγουρα θα χαροποιήσει τους χρήστες της πλατφόρμας, όμως δημιουργεί και αρκετούς προβληματισμούς, που έχουν σχέση με τον τρόπο που θα ελέγχεται το φωνητικό περιεχόμενο και την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας, τη στιγμή που ακόμα και μόνο τα γραπτά tweets δεν παρακολουθούνται επαρκώς. Άλλωστε επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, γυναίκες, έγχρωμοι, μέλη της LGBTQ κοινότητας έχουν εκφράσει παράπονα για τα μηνύματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι, με στοχευμένες εκστρατείες παρενόχλησης ακόμα και απειλές θανάτου.

Στην παρούσα φάση, τα φωνητικά tweets είναι διαθέσιμα μόνο για ένα κλειστό γκρουπ χρηστών με λειτουργικό iOS. Σύντομα, η λειτουργία θα περάσει σε όλους τους υπόλοιπους χρήστες του iOS οικοσυστήματος και θα ακολουθήσουν μετά εκείνοι του Android.

TWEETS,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home