Αυξάνεται το όριο χαρακτήρων στο Twitter

Αυξάνεται το όριο χαρακτήρων στο Twitter

Μια ακόμα μέρα, μια ακόμα είδηση για το Twitter, το οποίο μάλλον θα χάσει σύντομα το κυρίαρχο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πλατφόρμες social media. Τον περιορισμό των χαρακτήρων για κάθε ανάρτηση.

Η είδηση προκύπτει από σύντομο διάλογο που είχε ο Ίλον Μασκ με χρήστη της πλατφόρμας, ο οποίος τον ρώτησε αν αληθεύει ότι το Twitter θα αυξήσει το όριο από τους 280 χαρακτήρες στους 4000, με τον επικεφαλής της εταιρείας να το επιβεβαιώνει μονολεκτικά, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

Για πολλούς η αλλαγή αυτή ήταν απαραίτητη, καθώς το αυστηρό όριο των χαρακτήρων δημιουργούσε περιορισμούς στην ανάπτυξη μιας σκέψης και τη δημιουργία περιεχομένου. Το νέο, διευρυμένο όριο προφανώς θα προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία στη δημιουργία αναρτήσεων και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη διαλόγου μεταξύ των χρηστών και βέβαια θα αυξήσει το χρόνο παραμονής των χρηστών στην πλατφόρμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια ένα πολλαπλάσιο όριο χαρακτήρων ενδεχομένως να κάνει πιο δύσκολο το φιλτράρισμα ανεπιθύμητου περιεχομένου.

Ανεξάρτητα από ποια πλευρά υποστηρίζει κάποιος η θεαματική αύξηση του ορίου χαρακτήρων, αν και εφόσον υλοποιηθεί, θα αλλάξει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την ταυτότητα του Twitter, ένα στοιχείο που το διαφοροποιούσε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό από κάθε άλλο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

TWEETS,ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home