Άνοιγμα στις οικιακές μικροσυσκευές κάνουν τα καταστήματα Γερμανός

Άνοιγμα στις οικιακές μικροσυσκευές κάνουν τα καταστήματα Γερμανός

Σε μια νέα κατηγορία προϊόντων επεκτείνεται το δίκτυο Γερμανός, παρέχοντας πλέον και την επιλογή των οικιακών μικροσυσκευών στους επισκέπτες τόσο των φυσικών καταστημάτων όσο και του eshop.

Οι οικιακές μικροσυσκευές στο Γερμανό περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την καθημερινότητα των καταναλωτών: καφετιέρες, τοστιέρες, μίξερ, αποτριχωτικές ή ξυριστικές μηχανές, πιστολάκια μαλλιών, έξυπνες ζυγαριές, σκούπες ρομπότ, αφυγραντήρες και θερμοπομποί περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στις νέες λύσεις που προσφέρει η αλυσίδα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Γερμανού ο επισκέπτης μπορεί να βρει το σύνολο των νέων προϊόντων, ενώ στα φυσικά καταστήματα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ενδεικτικά προϊόντα από κάθε κατηγορία, ανάλογα με το μέγεθος του εκάστοτε χώρου. Τα ανανεωμένα καταστήματα G Prime (π.χ. στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park, στο Κερατσίνι ή στην Αλεξανδρούπολη), αναμένεται να φιλοξενούν τη μεγαλύτερη ποικιλία αυτών των προϊόντων. Πάντως, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν από το site τη συσκευή που τους ενδιαφέρει και να την παραλαμβάνουν από οποιοδήποτε κατάστημα της επιλογής τους.

Η επέκταση της προϊοντικής γκάμας του δικτύου Γερμανός έρχεται σε μια περίοδο που παρουσιάζεται μια έντονη τάση ανάπτυξης των οικιακών συσκευών. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία της GfK, το πρώτο εννιάμηνο του 2023 η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσίασε ρυθμό ανάπτυξης 16% ως προς τη δαπάνη (σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2022) και άνω του 5% ως προς τον όγκο πωλήσεων. Ανάλογη τάση αναμένεται να διατηρηθεί και στο 2024, τόσο λόγω της ανοδικής οικοδομικής δραστηριότητας όσο και της τουριστικής ανάπτυξης.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home