Επίθεση του Ίλον Μασκ προς τους διαφημιζόμενους που έφυγαν από την πλατφόρμα Χ

Επίθεση του Ίλον Μασκ προς τους διαφημιζόμενους που έφυγαν από την πλατφόρμα Χ

Με τη γνωστή λέξη που αρχίζει από «f» απάντησε ο Ίλον Μασκ στους διαφημιζόμενους που αποχώρησαν από την πλατφόρμα Χ, μετά από σχόλια του δισεκατομμυριούχου που κρίθηκαν ως (και ήταν) αντισημιτικά.

Ειδικότερα στη συζήτηση που είχε στο πλαίσιο του 2023 DealBook Summit και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου που τη συντόνιζε, αν ήθελε να πει κάτι για τις εταιρείες που έφυγαν από την πλατφόρμα, ο Ίλον Μασκ απάντησε:

«Μην διαφημίζεστε! Αν κάποιος προσπαθεί να με εκβιάσει με διαφήμιση, να με εκβιάσει με χρήματα, η απάντησή μου είναι άντε γ@μ...». Επαναλαμβάνοντας μάλιστα την... κακή λέξη, ο Ίλον Μασκ έκανε μια χειρονομία που ήταν προφανές ότι απευθυνόταν στον επικεφαλής της Disney, Μπομπ Ίγκερ. «Γεια σου Μπομπ, αν μας παρακολουθείς, έτσι έχω την αίσθηση».

 

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο της πλατφόρμας επανέλαβε για τρίτη φορά την επίθεση («FU»), αναγνωρίζοντας ότι η αποχώριση διαφημιζόμενων μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες για την εταιρεία. «Ο κόσμος θα ξέρει ότι αυτές οι εταιρείες σκότωσαν το Χ, και θα το καταγράψουμε σε κάθε λεπτομέρεια» συνέχισε, με το συντονιστή να σημειώνει ότι ο αντίλογος από τις εταιρείες θα είναι ότι ο ίδιος ο Ίλον Μασκ σκότωσε το Χ με τα αντισημιτικά του σχόλια.

Πάντως, ο Ίλον Μασκ δήλωσε μετανιωμένος για το tweet που ανάρτησε πριν από μερικές ημέρες, στο οποίο συμφωνούσε με τον ισχυρισμό ότι οι Εβραίοι υποθάλπουν το μίσος εναντίον των λευκών, τονίζοντας ότι είναι ένα από τα πιο ανόητα πράγματα που έχει κάνει ποτέ στην πλατφόρμα.

ELON MUSK,ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ X,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home