Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα από την Uber

Nέο προϊόν εντός της εφαρμογής Uber

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα από την Uber

Τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω της Uber έχουν από σήμερα οι χρήστες της εφαρμογής στην Ελλάδα και σε άλλες 7 ευρωπαϊκές αγορές (Βέλγιο, Γερμανία Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία

Πλέον, η εταιρεία προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να επιλέξει να ενοικιάσει αυτοκίνητο με το πάτημα ενός κουμπιού επιλέγοντας το προϊόν Uber Rent της δημοφιλούς πλατφόρμας Uber, πιστή στην υπόσχεσή της να αποτελεί την πιο  ολοκληρωμένη υπηρεσία μετακίνησης.

Η νέα υπηρεσία Uber Rent υπόσχεται να κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου ευκολότερη για τους χρήστες. Οι χρήστες της Uber θα έχουν πρόσβαση και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκατοντάδες οχήματα από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων οι Hertz, Avis and Budget, κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σε συνεργασία με την CarTrawler η Uber θα προτείνει την καλύτερη δυνατή επιλογή βάσει της τοποθεσίας και του προορισμού του χρήστη, ενώ θα προσφέρει και δυνατότητα σύγκρισης τιμών, επιλογής μεγέθους οχήματος, καθώς και αξιολόγηση του οχήματος από προηγούμενους χρήστες.

Με στόχο να μετατρέψει τη διαδικασία κράτησης αυτοκινήτου προς ενοικίαση ακόμα πιο εύκολη, η εφαρμογή Uber θα ενημερώνει εγκαίρως τους χρήστες να κάνουν κράτηση διαδρομής για την μεταφορά τους στο σημείο παραλαβής του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που έχουν κλείσει μέσω αυτής.

Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της χώρας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών για τις ανάγκες μετακίνησής τους. Μέσω του Uber Rent της δημοφιλούς εφαρμογής, οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να καλύπτουν εύκολα και γρήγορα εκδρομές το Σαββατοκύριακο, επαγγελματικά ταξίδια εντός συνόρων ή ακόμα και απλές, καθημερινές μετακινήσεις.

Η υπηρεσία Uber Rent είναι διαθέσιμη από σήμερα σε όλους τους συνδρομητές της εφαρμογής στην Ελλάδα.

Για να την ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής Uber app ακολουθούνται τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Προχωρήστε σε ενημέρωση της εφαρμογής Uber app, ώστε να έχετε τη νεότερη έκδοσή της και να εμφανιστεί η επιλογή Uber Rent.

2. Επιλέξτε «Ενοικιάσεις» (rentals) και εισάγετε την ημερομηνία και το σημείο παραλαβής στα αντίστοιχα πεδία της Cartrawler που εμφανίζονται.

3. Η Cartrawler προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών ενοικίασης εντός της εφαρμογής Uber

4. Επιλέξτε και κάντε κράτηση το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας

UBER,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home