Αμνηστία Musk, "ανταρσία" διαφημιστών

Deasy @ 25.11.2022
Αμνηστία Musk, 'ανταρσία' διαφημιστών

Την εκ νέου ενεργοποίηση λογαριασμών στο Twitter που είχαν τεθεί στο παρελθόν σε αναστολή ανακοίνωσε ο Elon Musk, επικαλούμενος αποτέλεσμα... δημοσκόπησης που διενήργησε ο ίδιος στην πλατφόρμα.

Το 72% όσων απάντησαν στο σχετικό ερώτημα τάχθηκαν υπέρ της ενεργοποίηση των λογαριασμών που είχαν τεθεί σε αναστολή. Εξαίρεση από τη γενική αμνηστία που θα δώσει την επόμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης του Twitter είναι οι λογαριασμοί που έχουν παραβιάσει κάποιον νόμο, καθώς και εκείνοι που είχαν επιδοθεί σε άγριο σπαμάρισμα.

«Ο λαός μίλησε. Η αμνηστία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Φωνή λαού, φωνή θεού», ανέφερε ο Musk σε σχετικό του tweet χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά το λατινικό ρητό "Vox Populi, Vox Dei", το οποίο επικαλέστηκε και για την αναστολή του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Musk έχει επίσης εξαγγείλει τη δημιουργία μιας ομάδας ελέγχου περιεχομένου η οποία θα χαρακτηρίζεται από πολυφωνία, τη στιγμή που η πλατφόρμα φαίνεται να κρέμεται από μία κλωστή. Μετά τις μαζικές απολύσεις και παραιτήσεις, υπολογίζεται πως το Twitter λειτουργεί με 2.000 εργαζόμενους, αντί 7.000 που είχε πριν, οι φόβοι ότι κάποια στιγμή θα σημειωθεί ένα γενικό μπλακάουτ κάθε άλλο παρά αβάσιμοι είναι.

Το στιλ διοίκηση του Musk έχει θορυβήσει αρκετές εταιρείες που έχουν αναστείλει τη διαφημιστική τους προβολή μέσω Twitter. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πολλά και γνωστά ονόματα όπως οι Bayer, Nestle, L' Oreal, Volkswagen και Audi, καθώς οι διαφημιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται περιγράφουν την κατάσταση στο Twitter ως χαώδη. General Motors, Allianz και Pfizer είναι μερικές από τις εταιρείες που έχουν σταματήσει την εμφάνιση διαφημίσων στο Twitter περιμένοντας να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

 

ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home