Ενσωμάτωση του TeamViewer στο Slack

Deasy @ 17.11.2022
Ενσωμάτωση του TeamViewer στο Slack

Tη δυνατότητα να ξεκινούν απομακρυσμένη πρόσβαση με TeamViewer και συνεδρίες υποστήριξης AR έχουν οι χρήστες μέσα από το περιβάλλον του Slack.

Το Slack ήδη περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων και δυνατοτήτων για τις απομακρυσμένες ομάδες και την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τώρα οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ενοποίηση της TeamViewer με το Slack περιβάλλον τους, κατεβάζοντας την εφαρμογή TeamViewer από τον κατάλογο εφαρμογών του Slack. Με τη νέα ενσωμάτωση, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται προσκλήσεις συνεδριών για απομακρυσμένο έλεγχο ή AR συνδέσεις  σε συσκευές κινητών τηλεφώνων απευθείας στα direct messages ή σε ομαδικά κανάλια μέσα στο Slack προκειμένου να συνεργάζονται και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η προσθήκη των AR συνδέσεων είναι ιδιαίτερα πολύτιμη όταν απαιτούνται εργασίες φυσικής παρουσίας. Επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνεργάζονται σε μια βάση «Δείτε αυτό που Βλέπω» με μια κοινή ροή βίντεο. Εκτός από μια σύνδεση ήχου, οι ειδικοί που συνδέονται εξ αποστάσεως μπορούν «εικονικά» να δείχνουν και να σχεδιάζουν το οπτικό πεδίο των συναδέλφων τους για να αναδείξουν λεπτομερώς τι πρέπει να κάνουν, καθώς και να μοιράζονται αρχεία ή να χρησιμοποιούν τη λειτουργία συνομιλίας.

Η ενοποίηση βασίζεται σε μια web-first προσέγγιση αναγνώσιμη σε κάθε συσκευή,  με σκοπό να βελτιώσει περαιτέρω την προσβασιμότητα και την ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση. Ο ειδικός που βοηθά εξ αποστάσεως δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να παρέχει άμεση απομακρυσμένη πρόσβαση και υποστήριξη βάσει AR.

Για την αξιοποίηση αυτής της ενοποίησης, οι οργανισμοί θα χρειαστούν άδεια Slack και συμβατή συνδρομή TeamViewer.

TEAMVIEWER,slack,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home