Με 27,7 δισ. το Slack περνάει στα χέρια της Saleforce

Με 27,7 δισ. το Slack περνάει στα χέρια της Saleforce

Στη μεγαλύτερη εξαγορά του μέχρι σήμερα προχώρησε ο αμερικανικός κολοσσός cloud υπηρεσιών, Salesforce, αποκτώντας την Slack Technologies έναντι 27,7 δισ. δολαρίων. Μία κίνηση που αυτόματα αυξάνει τον ανταγωνισμό με τον άλλο ψηφιακό γίγαντα, τη Microsoft.

Για τη Salesforce η κίνηση θα της προσφέρει την ευχέρεια να μπει σε ένα πεδίο που απουσίαζε μέχρι τώρα παρά το εύρος των cloud λύσεων που παρείχε. Η εξάπλωση της πανδημίας, η τηλεργασία και η ανάγκη αυξημένης απομακρυσμένης συνεργατικότητας δημιουργούν νέες προτεραιότητες στις επιχειρήσεις. Μέσω του Slack πλέον η Salesforce θα μπορεί να παρέχει μια ενοποιημένη πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις να συνδέουν μεταξύ τους τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες τους και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν, ενισχύοντας το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο.

Μια εξέλιξη που υποδεικνύεται από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, στο οποίο γίνεται γνωστό ότι το Slack θα ενσωματωθεί στο Salesforce Cloud και θα γίνει το «νέο interface του Salesforce Customer 360».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από το σύνολο του τιμήματος, τα 26,79 δισ. θα καταβληθούν σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό σε ανταλλαγή μετοχών.

SALESFORCE,slack,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home