"Έρχονται" νέες λειτουργίες για εύκολη εναλλαγή λογαριασμών σε Facebook και Instagram

'Έρχονται' νέες λειτουργίες για εύκολη εναλλαγή λογαριασμών σε Facebook και Instagram

Νέες λειτουργίες ανακοίνωσε η Meta, για να κάνει πιο εύκολη την εναλλαγή λογαριασμών ενός χρήστη, αλλά και τη δημιουργία νέων. Πρόκειται για αλλαγές που πραγματικά "θα λύσουν τα χέρια" σε όσους διαχειρίζονται πολλούς και διαφορετικούς λογαριασμούς.

Πιο αναλυτικά, ο κάθε χρήστης θα παρακολουθεί όλους τους λογαριασμούς του στο Account Center, μαζί με αναλυτικές ειδοποιήσεις για like, comments κλπ για κάθε λογαριασμό. Μάλιστα, θα μπορεί με μεταβεί από τον ένα λογαριασμό στον άλλον απλώς με ένα πάτημα.

Επιπλέον, το άνοιγμα νέου λογαριασμού θα γίνεται ακόμη πιο γρήγορα, αφού οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό πχ στο Instagram και να εμφανίζεται αντίστοιχα και στο Facebook. Aξίζει να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω λειτουργίες βρίσκονται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο σε διάφορες ομάδες χρηστών παγκοσμίως, σε Android, iOS αλλά και στην έκδοση web.

Εκτός από τις παραπάνω αλλαγές, η Meta έχει ξεκινήσει μια σειρά βελτιώσεων για να κάνει ακόμη καλύτερη την εμπειρία χρήσης. Πρόσφατα για παράδειγμα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι γίνονται δοκιμές για τη δυνατότητα επιλογής πολλών αναρτήσεων και επισήμανσης τους χρησιμοποιώντας το κουμπί "δεν ενδιαφέρομαι", ώστε να μην εμφανιστούν ξανά. Επί του παρόντος, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε μια μεμονωμένη ανάρτηση για να την επισημάνουν, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό σε μια κατηγορία αναρτήσεων.

Τέλος, το Instagram θα αρχίσει εσύντομα να δοκιμάζει έναν τρόπο, ώστε οι χρήστες να δημιουργούν μια λίστα με λέξεις-κλειδιά, φράσεις, emoji και hashtags, σε προτεινόμενες αναρτήσεις που δεν τους ενδιαφέρουν και που δεν θέλουν να βλέπουν.


FACEBOOK,INSTAGRAM,META,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home