Τέλος το Google Pay - Νέα αρχή με το Google Wallet

Τέλος το Google Pay - Νέα αρχή με το Google Wallet

H Google ανακοίνωσε και επίσημα στο συνέδριο I/O 2022 ότι η υπηρεσία Google Pay μετονομάζεται ξανά σε Google Wallet, κάτι που θα δούμε σε παγκόσμια κλίμακα μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, τόνισε πως η υπηρεσία θα διαθέτει νέο, πιο σύγχρονο σχεδιασμό καθώς και μια ευρεία γκάμα νέων χαρακτηριστικών.

Πιο  αναλυτικά, στο Google Wallet μπορεί κανείς να εισάγει πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, ψηφιακές ταυτότητες, διπλώματα, πιστοποιητικά εμβολιασμού, εισιτήρια και boarding passes, κάρτες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια όλες οι ψηφιακές κάρτες που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση θα είναι συγκεντρωμένες σε μια εφαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εταιρεία, το Google Pay θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Google Wallet σε συσκευές android αλλά και στα smartwatches με λογισμικό Wear OS. Παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι από την αρχή όλα τα χαρακτηριστικά διαθέσιμα, η Google επιβεβαιώνει πως θα προστίθενται σταδιακά, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Google Pay θα συνεχίσει να παραμένει ενεργό, ενώ η εταιρεία θα προσθέσει τη δυνατότητα του εικονικού αριθμού για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, σε συνεργασία με τις Visa, American Express και Capital One. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι θα εμφανίζεται ένας εικονικός αριθμός σε κάθε online συναλλαγή, ώστε να μην προβάλλονται προσωπικά στοιχεία ( πχ ο αριθμός CVV της χρεωστικής κάρτας).

 

GOOGLE,GOOGLE PAY,GOOGLE WALLET,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home