Γεννηθήτω FIFA+ και είναι αυτό που νομίζεις

Γεννηθήτω FIFA+ και είναι αυτό που νομίζεις

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (η FIFA δηλαδή) ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πλατφόρμας streaming FIFA+, η οποία όπως η ίδια αναφέρει θα φέρνει ακόμα πιο κοντά τους φιλάθλους στο άθλημα που αγαπάνε. Δωρεάν.

Δωρεάν;

Δωρεάν. Το FIFA+ θα προσφέρει ζωντανή μετάδοση αγώνων από διάφορα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, καθώς και ειδήσεις. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται επίσης ντοκιμαντέρ, καθώς και πρόβαση στο (εντυπωσιακό) αρχείο της FIFA. Βεβαίως όταν λέμε πρωταθλήματα δεν εννοούμε τα διάσημα ευρωπαϊκά που προσφέρονται άλλωστε από τα συνδρομητικά κανάλια. Σίγουρα όμως οι φανατικοί του ποδοσφαίρου αλλά και όσοι αρέσκονται να στοιχηματίζουν σε αγώνες εξωτικών πρωταθλημάτων θα βρουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Για παράδειγμα, αν η καρδιά σου χτυπάει πιο γρήγορα στο άκουσμα της αναμέτρησης της Κουζάντ με τον Ραωσαν Ζαφαρομπόντ για το πρωτάθλημα του Τατζικιστάν (γνωστής ποδοσφαιρομάνας) ή αν δεν περνάει η ώρα με τίποτα μέχρι να ξεκινήσει το Ραζαστάν Γιουνάιτεντ - Ρεάλ Κασμίρ για το τοπικό πρωτάθλημα του Ναϊχάτι της Ινδίας, ε, το FIFA+ θα γίνει το αθλητικό σου στέκι.

Πρέπει να πάρουμε απόφαση πως κάθε πλατφόρμα streaming θα έχει κατάληξη σε flix ή σε "+". Δες περισσότερα: https://www.fifa.com/fifaplus/en

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,FIFA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home