«Τίτλοι τέλους» για το Popcorn Time

«Τίτλοι τέλους» για το Popcorn Time

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Popcorn Time, τη δημοφιλή πλατφόρμα για την παραγωγή πειρατικών ταινιών. Από το 2014 που ξεκίνησε η κυκλοφορία της έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού έχει κλείσει και ξανανοίξει για το κοινό αρκετές φορές. Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά το «μαύρο» θα είναι οριστικό ή θα επανέλθει η πλατφόρμα σε κανονική λειτουργία.

Πάντως, σε σχετικό διάγραμμα που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της,  είναι εμφανής η σταθερή πτώση της δημοτικότητας της. Αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά το 2015, σημείωσε μια απότομη μείωση στους χρήστες το 2016, κάτι που συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια, με βάση τα δεδομένα του Google Trends.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η ομάδα πίσω από το Popcorn Time ανακοίνωσε το κλείσιμo με ένα email. Όσο για τους λόγους που οδήγησαν εκεί, πιθανολογείται ότι η αρχική έκδοση μπορεί να έκλεισε μετά από εμπλοκή των αρχών που οδήγησαν σε μηνύσεις. Μάλιστα, τα στούντιο του Χόλιγουντ μήνυσαν ακόμη και όσους χρήστες κατέβασαν και μοιράστηκαν αντίγραφα ταινιών παράνομα. 

Ακόμη, οι προγραμματιστές που σχετίζονται με το Popcorn Time είχαν προηγουμένως αναφέρει πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι για την πειρατεία, επειδή η υπηρεσία στην πραγματικότητα δεν φιλοξενεί περιεχόμενο. Αντίθετα, βασιζόταν σε ένα σύστημα κοινής χρήσης peer-to-peer και παρείχε μόνο έναν τρόπο πρόσβασης σε περιεχόμενο που φιλοξενείται σε υπολογιστές άλλων ανθρώπων.

POPCORNTIME,STREAMING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home