Samsung Galaxy Watch4 & Galaxy Buds2: ο καθημερινός μας σύντροφος

Advertorial @ 02.11.2021
Samsung Galaxy Watch4 & Galaxy Buds2: ο καθημερινός μας σύντροφος

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Τους τελευταίους αρκετούς μήνες μπήκαν στην καθημερινότητά μας συνήθειες, όπως το τζόκινγκ ή μακρινοί περίπατοι, ποδηλατικές διαδρομές, συμμετοχή σε online μαθήματα εκγύμνασης. Αρχικά ως διαφυγή από την πίεση των περιοριστικών μέτρων και του στρες που προκαλούσε η πολύωρη παραμονή στο σπίτι και στη συνέχεια ως ένα «προσωπικό στοίχημα» για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο διάστημα των προηγούμενων μηνών τα έξυπνα ρολόγια και τα ασύρματα ακουστικά μετατράπηκαν σταδιακά από ένα «nice to have» gadget σε «must have» αξεσουάρ, προσφέροντας μας χρήσιμες πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση, αλλά και κρατώντας μας μουσική συντροφιά κατά τη διάρκεια της άσκησης και της εκτόνωσης. Έγιναν οι καθημερινοί μας συνοδοιπόροι στα χιλιόμετρα που διανύσαμε, στις θερμίδες που κάψαμε.

Σ’ αυτό το ταξίδι προς την ευεξία τα ολοκαίνουργια αξεσουάρ της Samsung, τα Galaxy Watch4 και τα Galaxy Buds2 θα γίνουν η καθημερινή σου συντροφιά. Δύο νέα wearables, δύο αντιπροσωπευτικές συσκευές του οικοσυστήματος που χτίζει συστηματικά η Samsung, που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους προσφέροντας νέες εμπειρίες στους χρήστες.


Samsung Galaxy Watch4: μια νέα εποχή πληροφόρησης για το σώμα μας

 

Ανανεωμένη σχεδιαστικά και λειτουργικά, η νέα σειρά smartwatch της Samsung είναι η πρώτη που διαθέτει το νέο Wear OS, Powered by Samsung, με στόχο να παρέχουν στους καταναλωτές εκπληκτικά εργαλεία για τη διαχείριση της ευεξίας. Μέσω του νέου λειτουργικού οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια σουίτα εφαρμογών που εμπλουτίζονται σε χαρακτηριστικά και αριθμό, λαμβάνοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία στον καρπό του χεριού τους. Μια πληθώρα επιλογών, από εφαρμογές streaming μουσικής μέχρι μια εφαρμογέςν ευεξίας και fitness.

Η σειρά Samsung Galaxy Watch4 φέρνει όμως και νέες συναρπαστικές λειτουργίες, χάρη στο νέο προηγμένο (σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα) αισθητήρα BioActive*, που μας εισάγει σε μια νέα εποχή προσωπικής πληροφόρησης για το σώμα μας. Με το νέο αισθητήρα BioActive και το νεότερο chip που τον συνοδεύει, το Samsung Galaxy Watch4 καταγράφει τη σύνθεση του σώματός μας σε πραγματικό χρόνο, φέρνοντας πληροφορίες όπως η μέτρηση του ποσοστού λίπους, σκελετικών μυών και υγρών, βοηθώντας μας με νέους τρόπους να διαχειριστούμε και να πετύχουμε τους στόχους φυσικής κατάστασης που έχουμε θέσει.

Επιπρόσθετα, μέσω του ίδιου αισθητήρα και της εφαρμογής Samsung Health Monitor** είναι δυνατή η μέτρηση αρτηριακής πίεσης και διεξαγωγής ΗΚΓ στο Samsung Galaxy smartphone με έκδοση Android 7.0. Πολύτιμα δεδομένα από ένα ρολόι που μας προσφέρει καλή γνώση για το σώμα και τον οργανισμό μας.

Στο νέο Galaxy Watch4 συναντάμε λειτουργίες διαχείρισης ύπνου, όπως η μέτρηση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα κατά τη διάρκεια του ύπνου ή ακόμα και ο εντοπισμός και η καταγραφή του ήχου του ροχαλητού και βέβαια η αξιολόγηση του ύπνου, σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ μέτρησης***.

Διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις και συνολικά σε τέσσερις διαστάσεις, κάθε μοντέλο της σειράς Galaxy Watch4 είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα, που δένει αρμονικά με τον premium σχεδιασμό του. Επιπρόσθετα, μόνο στα μοντέλα Classic, οι μηχανικοί της Samsung έχουν προσθέσει μια περιστρεφόμενη στεφάνη, που συνεργάζεται άψογα με το UI της συσκευής.


Samsung Galaxy Buds2: Αφέσου στον ήχο

Στόχος της Samsung είναι να προσφέρει αδιάλειπτη επικοινωνία μεταξύ των συσκευών της και απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες. Όπως και με τα Samsung Galaxy Buds2, με τα οποία μπορείτε να «ζευγαρώσετε» είτε με το smartphone και το tablet σας, είτε απευθείας με τα νέα smartwatch της Samsung.

Με το Auto Switch, η εναλλαγή μεταξύ των Samsung Galaxy συσκευών σας γίνεται ευκολότερη. Έτσι μπορείτε να μεταβείτε από την παρακολούθηση μιας ταινίας στο tablet σας στην αναπαραγωγή μουσικής στο Samsung Galaxy Watch4, όλα hands free. Όποια επιλογή και να κάνετε θα απολαύσετε πλούσιο και βαθύ ήχο, χάρη στα δυναμικά ηχεία διπλής διόδου των ακουστικών, αλλά και στην ενεργή ακύρωση του περιβάλλοντος θορύβου (ANC), που μπλοκάρει έως και το 98% τους ανεπιθύμητους ήχους (με πιστοποίηση από τη UL). Με τα Samsung Galaxy Buds2 μπορείτε να απομονωθείτε αποκλειστικά στη μουσική, τα παιχνίδια ή τα αγαπημένα podcasts, ενώ με τις έξι διαφορετικές ρυθμίσεις equalizer που διαθέτουν, η ακουστική εμπειρία προσαρμόζεται ακριβώς πάνω στο προσωπικό σας γούστο.

Τα τρία μικρόφωνα και η ενσωματωμένη μονάδα απομόνωσης φωνής, προσφέρουν καθαρές κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο σε εξωτερικό περιβάλλον. Επιπρόσθετα, τα Samsung Galaxy Watch4 υποστηρίζουν επίσης το Quick Buds Control 8, βοηθώντας σας να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε την ANC ή να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών απευθείας από τον καρπό σας.

Αλλά η αυτονομία της μπαταρίας λίγο θα πρέπει να σας ανησυχεί, καθώς τα νέα Galaxy Buds2 προσφέρουν έως και πέντε ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, ενώ μια πλήρως φορτισμένη θήκη προσθέτει άλλες 20 ώρες, χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα.

Τόσο η νέα σειρά Samsung Galaxy Watch4 όσο και τα Samsung Galaxy Buds2 είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα.

 

* Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

** Η εφαρμογή Samsung Health Monitor είναι «ιατροτεχνολογικό προϊόν». Χρησιμοποιήστε μόνο αφού διαβάσετε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης, τις αντενδείξεις και τις προφυλάξεις. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ Ή TO SAMSUNG HEALTH MONITOR ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Το περιεχόμενο στον παρόντα ιστότοπο δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης για το Samsung Health Monitor μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor/.

-Συμβατά ρολόγια: Samsung Galaxy Watch Active2 με Tizen έκδ. 4.0.0.8 και μεταγενέστερα, Samsung Galaxy Watch3 και μεταγενέστερα.

- Συμβατά smartphones: Samsung Galaxy smartphone με έκδοση Android 7.0 (Nougat) ή μεταγενέστερη.

***Μόνο για σκοπούς fitness και ευεξίας (όχι για εντοπισμό, διάγνωση, θεραπεία). Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα στον εντοπισμό και την καταγραφή ροχαλητού, τοποθετήστε το smartphone σε μια σταθερή επιφάνεια με το κάτω μέρος του smartphone να έχει κατεύθυνση προς το κεφάλι. Βεβαιωθείτε ότι το smartphone δεν καλύπτεται από μαξιλάρια ή σκεπάσματα και αερίζεται επαρκώς.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home