Ασφάλεια αυτοκινήτου με βάση την οδηγική συμπεριφορά ξεκίνησε να προσφέρει η Tesla

Ασφάλεια αυτοκινήτου με βάση την οδηγική συμπεριφορά ξεκίνησε να προσφέρει η Tesla

Στη νέα εποχή της ασφάλειας αυτοκινήτου μπαίνει η Tesla, η οποία ξεκίνησε να παρέχει στους κατόχους των αυτοκινήτων της σε Καλιφόρνια και Τέξας τη δυνατότητα ασφάλισης σύμφωνα με την οδηγική τους συμπεριφορά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σελίδα στο site της εταιρείας, για το ασφαλιστήριο της Tesla Insurance χρησιμοποιούνται live δεδομένα της οδηγικής συμπεριφοράς σε διάφορες παραμέτρους, τα οποία χτίζουν το προφίλ του οδηγού. Με βάση το σκορ που επιτυγχάνεται διαμορφώνεται και το ύψος της ασφάλισης. Στην ίδια σελίδα επισημαίνεται ότι δεν απαιτείται κάποιος επιπλέον εξοπλισμός, καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί συγκεκριμένα data από το αυτοκίνητο. Το ασφάλιστρο είναι μηνιαίο και διαμορφώνεται σύμφωνα με την συμπεριφορά του προηγούμενου μήνα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη παραδοσιακά κριτήρια, όπως η ηλικία του οδηγού, ιστορικό ασφαλιστικών αξιώσεων κ.α.

Η ασφάλεια Tesla Insurance αφορά τα μοντέλα Model S, Model 3, Model X και Model Y. Όπως αναφέρει η εταιρεία ένας οδηγός με μέσο σκορ μπορεί να επιτύχει έκπτωση του ασφαλίστρου 20%-40% σε σχέση με το μέσο όρο της αγοράς, ενώ σ’ αυτούς που συγκεντρώνουν το καλύτερο σκορ η έκπτωση μπορεί να φθάσει ακόμα και τα επίπεδα του 60%.

Η υπηρεσία Tesla Insurance θα επεκταθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και σε άλλες αμερικανικές Πολιτείες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,TESLA INSURANCE,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home