Το Internet η πιο δημοφιλής πηγή ενημέρωσης για την ασφάλιση αυτοκινήτου

Το Internet η πιο δημοφιλής πηγή ενημέρωσης για την ασφάλιση αυτοκινήτου

Παρά το γεγονός ότι η online ασφάλιση αυτοκινήτου στην Ελλάδα υστερεί σε διείσδυση συγκριτικά με τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο Έλληνας καταναλωτής δείχνει να κατανοεί πλέον τα οφέλη της, όπως αναδεικνύεται από την έρευνα της εταιρείας Kantar, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Cosmote.

Ειδικότερα, η διείσδυση της ψηφιακής ασφάλισης στην Ελλάδα ανέρχεται μόλις στο 10% (45% ο Μ.Ο. ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών αγορών), όμως ένας στους δύο καταναλωτές δηλώνει διατεθειμένος να αγοράσει online ασφάλεια αυτοκινήτου, ενώ το Internet εμφανίζεται ως η πιο διαδεδομένη (52%) πηγή ενημέρωσης για τη συγκεκριμένη ασφάλιση. Νούμερα που μαρτυρούν τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στην ψηφιακή ασφάλιση που έχει η ελληνική αγορά.

Οι χαμηλές τιμές, η αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας αλλά και η εύκολη διαδικασία και η άμεση αγορά είναι τα κυριότερα κριτήρια με τα οποία οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν σε ποια εταιρεία θα ασφαλίσουν το όχημα τους (είτε online, είτε offline). Μάλιστα η τιμή, σε ποσοστό 33%, είναι το κίνητρο για την online αγορά της ασφάλειας οχήματος.

 

Η ψηφιακή πλατφόρμα Cosmote Insurance

Το Cosmote Insurance παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας και πρωτοβάθμιας υγείας, από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα στα παρεχόμενα προγράμματα της υπηρεσίας, προστέθηκαν και οι ασφαλίσεις σκαφών.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να συγκρίνουν προσφορές από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, να βρουν προσωποποιημένες προτάσεις για επιπρόσθετες καλύψεις, να επιλέξουν το ασφαλιστικό πακέτο που τους ταιριάζει και να ολοκληρώσουν την συναλλαγή τους, λαμβάνοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail τους, μέσα σε λίγα λεπτά.  

Επιπλέον, οι πελάτες του cosmoteinsurance.gr έχουν υποστήριξη 24ώρες/7ημέρες από πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων τηλεφωνικά (8018018000 από σταθερό & 2108018000 από κινητό) ή online, για την απάντηση κάθε απορίας και την παροχή βοήθειας σε ότι χρειαστούν. Τέλος, μέσα από την υπηρεσία παρακολούθησης ζημιάς, οι πελάτες έχουν άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση, για την ευκολότερη και γρηγορότερη διεκπεραίωση της αποζημίωσής τους.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home