Μέτρησε πόσο καλός οδηγός είσαι

Η εφαρμογή της Hellas Direct σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ταξίδι στo Grand Prix της Monza

Deasy @ 23.03.2017
Μέτρησε πόσο καλός οδηγός είσαι

Την είχαμε πρωτογνωρίσει πέρυσι, όταν η Hellas Direct την είχε λανσάρει σε συνεργασία με τη Wind. Ένα χρόνο μετά η Hellas Direct προχώρησε στο επαναλανσάρισμα της ομώνυμης εφαρμογής, που καταγράφει την οδηγική συμπεριφορά μας και την αξιολογεί, βοηθώντας μας να τη βελτιώσουμε.

Η εφαρμογή είναι δημιουργία της Cambridge Mobile Telematics, μίας πρωτοποριακής εταιρίας που ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο ΜΙΤ και χρησιμοποιεί υπάρχουσες λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως το GPS, ώστε να μην καταναλώνει μπαταρία από το κινητό.

Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Virginia Tech Transportation Institute έδειξε ότι το 30% όλων των ατυχημάτων θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν αφαιρούνταν όλοι οι περισπασμοί από το αυτοκίνητο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει (δυστυχώς) η χρήση του κινητού κατά την οδήγηση. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό στο κινητό ενώ οδηγείς, έχεις 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα ενώ το texting πιθανολογείται ότι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, γιατί αποσπά την προσοχή από το δρόμο για 23 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο.

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και υπόσχεται να βελτιώσει τις οδηγικές ικανότητες των οδηγών κατά 20% τις πρώτες 3 μέρες.

Κατεβάζοντας αυτές τις μέρες το app “Hellas Direct” μπορεί επίσης να κερδίσεις σημαντικά δώρα, με πιο μεγάλο εκείνο του ταξιδιού στη Monza στην Ιταλία για να παρακολουθήσεις το ομώνυμο γκραν πρι. Επίσης, για κάθε διαδρομή στην οποία συγκεντρώνεις 70 πόντους μπαίνεις στην κλήρωση για δωροεπιταγές σε πρατήρια Shell συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

To app διατίθεται σε Android και iOS.

HELLAS DIRECT,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home