Οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στο Apple Pay

Οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στο Apple Pay

Η τρίτη, ελληνική, συστημική Τράπεζα που υποστηρίζει το ψηφιακό πορτοφόλι της Apple γίνεται η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών από το iPhone ή το Apple Watch.

Για να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρει το Apple Pay οι κάτοχοι χρεωστικών και πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να τις προσθέσουν στην υπηρεσία (όπως συμβαίνει για όλες τις κάρτες) μέσω της εφαρμογής Wallet που θα βρουν στις συσκευές της Apple. Οι καταναλωτές ακολουθούν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσουν την ένταξη των καρτών Visa και Mastercard στο Apple Pay. Σε περίπτωση που ο χρήστης περάσει δύο ή και περισσότερες κάρτες στο πορτοφόλι της Apple επιλέγει ποια θα αποτελεί τον προκαθορισμένο τρόπο πληρωμής, ο οποίος βέβαια μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, μέσα από το μενού.

Κατά τη διαδικασία ανέπαφης πληρωμής με το Apple Pay, ο καταναλωτής καλείται να πιστοποιήσει την ταυτότητά του είτε με τη χρήση του FaceID είτε μέσω δακτυλικού αποτυπώματος.

Μετά την ένταξη και της Τράπεζας Πειραιώς στο Apple Pay, η μοναδική συστημική Τράπεζα που δεν υποστηρίζει την υπηρεσία της Apple είναι η Εθνική. Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν και την τελευταία να είναι έτοιμη να ανακοινώνει σύντομα και το δικό της λανσάρισμα.

APPLE PAY,ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home